4 comments

  1. eastcoastmom: Haha, ja det är helt korrekt det, värst av allt var att jag såg det precis när jag la ut inlägget och gjorde då om det men lyckades lägga ut det felaktiga igen. Men mitt liv är lite mjölkigt så det kanske var mer passande som det var! ;)Tack för att du hojtade till!

  2. Trevlig läsning och direkt så kommer kommentaren – synd att det inte går att kommentera inne i dagboken *g* men vi får väl göra det här istället :)kokböcker skrivna av idioter??? …. vad brukar man säga om bilar… “skit bakom ratten”…. och datorerna… “skit bakom skärmen” med andra ord.. kaaaaan det vara användaren det är fel på?? ;)Min sambo står ofta i köket, men han gör alltid samma sak, det han kan, och är det någonting annorlunda använder han receptet slaviskt och ska något kollas av om det är klart låter det “titta du, som kan mycket bättre….. hm eller hur!//M

  3. Minks: Vi tog bort kommentarsfältet där inne, men jag ska kika på att få det tillbaka. Så länge så går det fint att kommentera på andra ställen! :)Jamen precis, det är så sant som det är skrivet det! Johan kan tyvärr bara två rätter: Spagetti och köttfärssås och stuvade makaroner med korv allt annat blir jättesvårt och hela köket ser ut som efterkrigstid. Jag börjar misstänka att det är lite av en strategi för att slippa laga. Men det är ok, ty vi har en deal om jag lagar maten så plockar han undan och diskar. Jag tycker att det är roligare att laga mat så jag ska inte klaga men ibland är det trevligt att sätta sig vid dukat bord! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *