Filmtips

Vänner för livetDet urusla väder som drar fram över sverige just nu inbjuder till riktig filmhelg. I veckan såg jag Vänner för livet med Adam Sandler i huvudrollen, då detta inte är en komedi så var det lite svårt att ta den på allvar i början men Herr Sandler är mycket övertygande och rätt så snart så glömmer man bort filmer som Big Daddy och Waterboy.“Alan (Don Cheadle) stöter plötsligt ihop med Charlie (Adam Sandler). Charlie har valt att inte minnas längre, han har stängt in sig i sin New York-lägenhet, spelar “Shadow of the colossus” nätterna igenom och renoverar sitt kök, gång efter gång efter gång. Charlie är givetvis svårt sjuk, vägrar prata om det som har hänt – Alan blir hans första lilla ventil ut mot verkligheten.” (DN)Visst filmen är tidvis överdriven och väldigt amerikansk, men jag tycker att det är ok och det är en film som berör mycket. Jag ger den 5/5, då den fick mig att gråta floder och tänka till mer än en gång.En riktigt trevlig start på helgen önskar jag er alla!Bild: Eget collage med bild från Discshop.se.

signature

5 comments

  1. O vilket bra tips! Det tackar jag för, ska nog försöka se den i helgen då!Ha det gott i regnrusket, här lyser faktiskt solen en liten stund!

  2. Kul att höra att den är bra. Den är på väg till mig från lovefilm (www.lovefilm.se) så jag får den nog på måndag. Då har jag något att se fram emot!Trevlig helg!

  3. Danke schön! Finns inget värre än att vara filmsugen och inte hitta ett endaste rulle (eller dvd heter det väl) som man orkar se färdigt. Älskar snyftisar. Skriver ner i kalendern genast (för annars kommer jag inte ihåg vad filmen hette när jag väl står i videobutiken). /Minna

  4. Linnéa: Här sken solen lite igår eftermiddag men idag är det grått och kallt igen. Ja se filmen, den är riktigt bra!Trevlig helg!Anna: Absolut, det är en film att se fram emot!Trevlig helg!Minna: De nada (kan ingen tyska) Denna film är lite jobbigt snyftig för tårarna kommer på lite ovändade ställen, så var beredd med näsduken! :)Trevlig helg!

  5. You have made a number of wonderful factors presently there. Used to looking for the make a difference determined many people go together with together with your website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *