Juletid

Julen hos Ikea 2007Jajamen nu är det jul igen, ja i alla fall på det stora varuhuset. Årets julsaker heter som vanligt ISIG och bjuder inte på några jättenyheter men väl några guldkorn. Förra året var jag snabb som en vässla med att köpa det jag ville ha, och det är nog enda sättet att komma hem med lite jul i påsen för bara efter några veckor så var det ett mycket sorgligt jultorg på Ikea i Valbo. Det som är bra med att köpa julsaker i oktober och sedan lägga ner dem i lådan med julsaker är att när man klär granen på kvällen den 23 december har hunnit glömma inköpen och man få bli glad över köpet igen. – Åhh men den här fina också!Bild: Eget collage med julsaker från Ikea.

signature

8 comments

  1. Jag var också jättesnabb förra året men ångrar att jag inte köpte fler julgransankor i glas och polkarandiga kulor, de finns så klart inte detta år. Ha det bäst:)

  2. Häftigt värre, det här med bloggar alltså. Vilka kontakter man kan knyta. Jag hittade nämligen KlevelandsOrd via din blogg. Nu så ska jag få hem varuprover på hennes fina kort som vi ska sälja i vår butik. Troligtvis hade jag inte hittat henne så snabbt om inte din blogg fanns!

  3. Vi var till IKEA igår, men då fanns inte tid för att småspana på julgrejer. Men vi lär nog dit innom en snar framtid och komplitera med hyllor o dyl till hemkontoret som ska börja ta form i helgen….

  4. mia dh: Instämmer det är lite av de fina sakerna de hade förra året som man skulle ha velat komplettera i år, men nu är det nya ting att vraka bland istället. Snabb som sagt! :)Ha det finemang!Karin: Men så roligt! Jag hittade också dessa ljuvliga kort när hon skrev om dem bland kommentarerna, jätteroligt att du ska börja sälja dem i din butik! :)Linnéa: Lyllos er som börjar bli klara med det nya kontoret, vi MÅSTE också ta tag i ett och annat här hemma. Hoppas att vi får se bilder när erat nya fina rum blir klart! :)Anneli: Jajamen, nu är det bara att tuta och köra med julsakerna! :)En riktigt trevlig helg önskar jag även dig!

  5. Jisses, det var tur att du förvarnade mig. Ska till Ikea imorgon och om jag inte varit julpyntsprepared så kanske jag fått en glitterchock och trott att jag åkt in någon slags timewarp…

  6. Aahaa!! Det är alltså såå man ska göra!! Jag är annars den som köper resterna, iofs till ett ganska bra pris, men ändå bara rester..

  7. Charlotte: Haha, jo julen kommer lite tidigt till det stora varuhuset. Men å andra sidan så är det mest härligt med allt detta glitter och glam när de börjar mörkna ute. Hoppas att du får en trevlig lördag på Ikea! :)Anna: Det gäller att hänga lite på låset om det är så att man vill ha något speciellt, go´bitarna går snabbt. Rester till nersatt pis är inte illa det heller för visso, jag brukar göra så med SIA! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *