Äntligen!

Finaste IsatavlornaJag är jätteförtjust i Isas illisar och har kikat in i hennes webshop massor av gånger för att njuta de fina motiven. Jag har dock aldrig köpt någon tavla förens igår. Jag har helt sonika inte hittat någon riktigt bra plats tidigare, men nu så är det lilla problemet löst. Så nu är Morgonrus i rosa på väg hem till badrummet uppe och den grå There´s no place like home tavlan ska sitta på den machande gråa väggen i vardagsrummet. Lovely!Bild: Eget collage med tavlor från Isa from.

signature

9 comments

 1. Åh, Isa är så begåvad! Sonen har hennes abc-tavla ovanför sängen. Den är så fin! Jag håller på och lurar på ett par andra motiv. När kontoret är klart, så… Lyckos dig, det är alltid lika kul att hänga upp nya tavlor!

 2. Fick en Isa illis i bröllopspresent men skulle gärna vilja ha flera här hemma. De du valde är utsökta. Har du förresten kollat nya Grey’s säsong 4 avnsitt 1 ännu ? Jag är på g med det idag =)

 3. Ja de er kjempefine. Jeg planlegger å kjøpe en illustrasjon i julklapp til min sambo… men har ikke bestemt meg for hvem ennå. Det må jo bli noe med kärlek :) god helg!!! :)

 4. Nina: Ja visst är hon duktig Isa! Sidan du tipsade om var även den mycket fin och inspirerande, tack så mycket!

  En riktigt skön söndag önskar jag dig!

  Annika: Ja sannerligen är hon begåvad Isa! Abc-tavlan har jag också spanat på, det finns så många detaljer på dem så det finns alltid något nytt spännande på bilderna att somna in till. Ja det är roligt med nya tavlor, vi har inte så många här hemma så detta ska bli lite extra skoj av den anledningen.

  Lycka till med nya kontoret samt urvalet av tavlor! :)

  Malin S: Jag så er fina tavla, en perfekt minne från den stora dagen! Nu har jag sett avsnittet, mycket bra så härligt att de är tillbaka! :) Jag såg också Private Practice, men det avsnittet fick tummen ner …

  Koselig: Nej det är lite det som är problemet med dessa fina tavlor, det är ursvårt att välja motiv! Ett kärt besvär är det dock! Jag är säker på att din sambo kommer att bli jätteglad över ditt val av motiv.

  En härlig söndag önskar jag dig!

 5. hon gör så fina saker! dottern har zoo-fickan, den är väldigt poppis. har precis kommit på att mina gudtjejer ska få varsin namntavla i istället-för-doppresent-present, gäller bara att bestämma sig för vilket motiv…

 6. fru a: Isas tavlor är mycket bra doppresenter tycker jag, men som du säger det är ju detta med att välja motiv också. Illustrationerna i sig är ofta mycket glada och färgstarka så de kräver sin plats, men ack så ljuvliga de är! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *