Hjälp!

MobilkvalImorgon ska det ske, jag ska byta ut min Girlie Nokia mot en telefon som jag förhoppningsvis kan använda. Jag har alltså en mobil, men jag kan inte använda den. Det är sant, när jag får SMS så kan jag inte svara på dem utan det får min man göra. Jag kan svara i den, men det är bara för att man vrider upp luckan och så är det bara att svara. Ringa med den kan jag också, men hitta adressboken och övriga hjälpredor det går inte. Jag har med denna mobil gått och blivit en mobilanalfabet, så nu behöver jag hjälp! Vad har ni för telefon? Någon som ni vill rekomendera? Jag vill att den ska vara lätt att lära sig, ha en ok kamera, gärna MP3 men det är inget krav. Och så vill jag att den ska vara snygg så klart!Bild: Eget collage med bilder från The Phone House.

signature

20 comments

 1. Jag har S500i Mysteroius Green… jag ÄLSKAR den! Rekommenderar verkligen, läs lite om den (om du inte redan gjort det). Den är kanon, för att inte tala om snygg!

 2. SonyEricsson är dom bästa. Jag älskade min 800i som jag tyvärr tappade, nu har jag 810i som också är kanon! Hade en lånetelfon, en Nokia när jag väntade på den nya,,, vi var ovänner. Tog en evighet att svara på SMS, skicka saker, hitta saker, göra saker. SonyEricsson är min bästis, vi har ett intimt och väldigt kärleksfullt förhållande. Han är fantastisk, superbra att föra över musik och bilder till och från.

 3. Skippa allt onödigt krafs du inte använder.. och satsa stenhårt på riktigt snygg design!! :o) Då blir den oxå roligare att lära sig!Köpte en ny idag… en Nokia, bara för att den var champange-färgad. Och brevid stod det “lyxig och elegant…”Prada låter passande till dig…Lycka till med ditt val!

 4. Jag har nokia 7373, en rosa söt liten telefon…Är helt värdelös på telefoner men jag gillar den. Lätt att använda är den iallafall. Lycka till med ditt sökande./ Vella

 5. DJUNGEL är rätta ordet..! Jag kör med två Nokia (har en röd privat 6101 och en champagnefärgad 6085 till jobbetl) då jag inte klarar av Ericssons upplägg, mannen här hemma kör dock Ericsson och säger detsamma om mina Nokia så vad ska man säga det är verkligen smaken är som baken… Nej gå på utseendet och det du vill använda den till det blir roligare då:):) Mysterious Green var verkligen snygg… hm men som sagt Ericsson det går inte el så är det så att jag inte gav den stackarn en chans när jag först fick den isf jobbNokian.Lycka till i letandet!

 6. Svart Nokia N73 Music Edition med bra kamera, mp3 som jag inte använder *S* eftersom jag har min Ipod och jag kan surfa på den – thats it – enkel, jag e nöjd, jag kan den – min rekomendation *ler*

 7. Underbart!Jag har hittat en likasinnad.Jag är också totalt lost när det gäller mobiltelefoner.Det är min man som inhandlar dem till mig och så sent som i våras fick jag en ny med kamera, internet,mp3…you name it.Jag kan med nöd och näppe SMS (förutsatt att sönerna har kopplar bort funktionen som gör att telefonjä…n stavar av sig själv) men att svara på ett SMS klarar jag inte. Jag klarar inte ens av att ställa in larmet så jag kan använda telefonen som väckarklocka.Vad jag har för märke?Inte en aning!

 8. Nokia N7390 brun… flere av mine venninner har denne typen, den er kjempefin å se på. Utrolig bra kamera. mp3 spiller etc… Jeg kunne godt tenkt meg en Nokia N95… men den er dyr ;)

 9. Jag har en Sony Ericsson W800i. Är oxså lite…ovandrad i mobilvärlden så att säga. Men denna är super snygg, enkel, med många små finneser på. Bra kamera, musik (tom talband går), radio, många sms mm o lätt att lära sig. Måste ju erkänna tt jag inte använder hela kapaciteten på denna…men är jätte nöjd med att använda en del.Lycka till! Det är enkelt om man får en bra nalle som man förstår sig på. Hade Nokia innan o dess menyer o jag hitta aldrig varandra riktigt.

 10. Alla: Tack så mycket för alla tips! Precis som så många skriver här så är man antingen eller, Nokia eller Sony Ericsson tex. Jag har tidigare haft Ericsson och de har funkat fin fint, så nu går jag tillbaka till det. Valet föll på S500i, dels för att den är enkel att ha och göra med (perfekt för otekniska mig) samt att jag gillar designen på den bäst av de olika på marknaden idag. Ett litet problem var dock att det inte finns någon radio i den percis som Minks säger, men jag får helt sonika se genom fingrarna med det. Jag har en radio i min nuvarande Nokia men den har jag bara använt en enda gång (då med manualen i ena handen).Jag har beställt telefonen, men det skulle ta några dagar innan den kom hem till butiken så jag blir med ny mobil först till helgen *längtar*.Till alla er andra som tycker att det är klurigt med mobiler, Keep up the good work! :)Kram kram

 11. Grattis (eller vad man säger;)) till ett bra val!Radio går ju att köpa som tillbehör om inte annat! Annars om du köper minneskort (vilket man bör göra för att få plats med nåt över huvudtaget) så kan du ju lägga in maassor av bra låtar! ;)Och som sagt – jag är huuur nöjd som helst med min!

 12. Anna: Tack! :) Det känns mycket bra, jag pillade på den länge i butiken pch kom fram till att jo, det får bli vi! Minneskort har jag beställt så att det ska komma samtidigt som telefonen. Jag misstänker att man snabbt kommer att vilja fylla dem med musik, fota en masse samt testa att filma lite. Så sant som du säger, man kan köpa en liten mini-radio så kan man lyssna i alla fall.

 13. Jag funderar också på en härlig grön S500, för jag kom på att jag har radio i jobbmobilen (som jag i övrigt är riktigt missnöjd med W200, liten plastig skitmobil!)jag är galet teknisk, som både kan lyssna på radio, mp3, sms, mms, ta kort OCH ladda ner både spel och låter till mobben ;)//M

 14. Minks: Klart du ska ha en grön liten mobil, den var riktigt fin tycker jag! :) Du är min mobilidol, jag ska kämpa för att bli som du nu! Jag vill bli galet mobil-teknisk jag med, så nu blir det till att läsa manual på kvällarna! :)(Mmmm, och komma ihåg att ladda den så att jag kan använda den. Ett stort problem idag …)

 15. Jag har en Nokia. En rosa. Det säger väl allt att jag inte ens vet vad den heter. Jag har haft den i flera månader och ändå så lyckas jag trycka på återuppringning varje gång jag ska radera ett sms…

 16. Lisa: Jag förstår dig precis, jag är helt hopplös när det kommer till Nokia. Nu hoppas jag att det ska gå bättre med Ericson igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *