Sneak peak

SatC The movieInspelningen av SatC filmen är i full gång och lite mer detaljer är släppta, bland annat vad som hänt med Carries karriär:Carrie is writing, once again, for The New York Post. Her career has accelerated, and she is forced to hire an assistant, Louise (Jennifer Hudson), to help her keep up with her career and manage her now valuable time.”Bilderna på Carrie & Big är det första som släpps från inspelningsplatsen, och det ser mycket lovande ut! En annan trevlig nyhet är att det på flera sajter ryktas om att filmen kommer att ha premiär i USA redan 30 maj. Hoppas hoppas, längta längta! (I min iver över dessa nya bilder lyckades jag på något outgrundligt vis radera inlägget om Grey´s …)Bild: Eget collage med bilder från icydk.com

signature

11 comments

  1. Är du också ett Grey´s fan av stora mått? Det var lite som julafton igår när det drog igång! Pinsamt nog så hängde jag på låset när de släppte DVD-boxen för säsong 3 – del 1. Det var till och med så att jag hade bevakning på CDON för att verkligen inte missa. Satc är också en serie som jag gillar. Den boxen har jag inte köpt än. KAnske ska slå till. Filmer verkar ju bli intressant, särskilt om de använder sig avv samma skådisar.

  2. Koselig: Eller hur! :)Linnéa: Ja det är sannerligen skönt att de är tillbaka! Den här filmen kommer att bli guld, jag känner det på mig! :)Karin: Mmm, jag är helt såld på den serien. Om du tycker att du är pinsam för att du hade den på bevakning hos CDON så toppar jag dig i pinighet. Jag hade hela säsong 3 förbeställd på DVDBOXOFICE i USA och har nyss fått hem den. Jag har inte hunnit maraton titta än, men till helgen så ….SatC boxarna har jag samlat på mig också, jag är nog boxtokig! :) Jag gillar det där att man kan maraton-titta när tid ges. SatC är nog den boxen som gått varmast i alla fall. Lääääängar tills filmen kommer! :)Minks: Hoppas bara att det inte kommer allt för mycket nya detaljer bara, och gud så skönt att de la ner idén om att Mr Big skulle dö och filmen mest skulle handla om det. Snacka om drama om det fortsatt på den linjen, nope vi vill nog ha Mr Big kvar! :)Ja det är sann lycka att Greys är tillbaka i rutan igen!

  3. Skulle inte du kunna blogga om vad man har på sig som gäst på ett bröllop den här årstiden. Jag har ingen inspiration alls och bröllopet är *hm* nästa helg! *hjälp*Det är inget gala-bröllop utan en mindre vigsel för de närmsta. Klädkoden är kavaj.Jag skulle bli väldans glad med lite hjälp ivarjefall :-)

  4. Tina N: Åhh bröllop, det är alltid lika svårt att fundera ut vad man ska ha på sig. Jag vill ju givetvis att du ska bli väldans glad så det klart att jag ska försöka komma med lite hjälp. Jag tar tag i det redan i helgen! :)Återkommer!

  5. Hörde först att Mr Big skulle dö i filmen, men att det ändrat det, vilket jag hoppas stämmer. Dom måste ju bara få bli lyckliga med varandra i alla sina dagar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *