Nytt nummer av stora & små

stora & små septmberI nya nummret finns massor av tips på höstmode för hela familjen, 10 sidor familjeguide samt tips på hur man får en mer harmonisk vardag. Jag tipsar om lite prylar som piggar upp nu när hösten är här på riktigt, Astrids mamma tipsar hittar ni på sidan 10 i detta nummer. Enjoy!(Klicka på bilden för att läsa tidningen)Bild: Stora&små

signature

4 comments

  1. Theasrum: Tack så mycket, så glad jag blir!Den där väskan ja, jag är numer helt besatt av att få tag på den väskan. Den må bli min! :)

  2. maria: Som jag förstår det så har den kommit för ett tag sedan men att den är slut på många ställen. Jag har kollat här i Gävle och där var en hållare tom bland WERA-väskorna, det var denna som fattades givetvis. Weronica spanade i sin hemstad idag och där fanns den inte heller. Men vi får inte ge upp, vi må få en väska! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *