Astrid lobbar för mammas blogg

Idag när jag lämnade Astrid på dagis så träffade vi en mamma ute vid sandlådan, hon hade sett bilden på henne i bloggen och börjar prata med Astrid om den:Mamma1: Men hej Astrid! Jag såg dig i din mammas blogg härom dagen, så busig du såg ut!Astrid: *fniss* MmmmMamma2: Skriver din mamma en blogg? Så roligt!Astrid: Har du inte läst den?Mamma2: Nej det har jag inte …Astrid: Det borde du, kolla upp den!PR by sandbox

signature

12 comments

 1. Barn är underbara! Vem behöver reklam om hon finnns. :-)Vill bara ge mig till känna. Så gott som varje dag tar jag en titt på din blogg.Älskar din blandning, blir insprirerad och tipsad om så mycket. Jag måste erkänna att vi nog har liknande smak om det mesta. Det är mitt dags nöje att sätta igång datorn, ta en latte och läsa din blogg när lillen sover midda.När man är hemma om dagarna med lillkillen så kan man känna sig lite avskärmad ibland. Har ingen direkt koll på kläder, film, affärer mm.TACK för att du håller mig kvar på ett litet hörn i livet utanför! :-)Många kramizar Pernilla

 2. Helena: Mitt rum: Ja det är ingen hejd på möjligheterna med dessa typer av reklammakare. Att de är en aning jäviga får omgivningen ta! ;)

  Minks: Blogg är ett mycket bra ord att lära sig tidigt, när det sitter kan du börja prenta in adressen! :)

  Nina: Mmm, hon är riktigt go! :)

  pernilla: Hej på dig! Så glad jag blir när jag läser din kommentar, och stolt att du läser min blogg när du myser lite under sovstunden! :) Tusen tack!

  Kram Kram

  Annika: Det är så roligt med 4 åringar tycker jag, tidigare så har det babblats en massa men det har inte varit så mycket som varit genomtänkt. Nu kommer de fyndigheter, de flesta mycket noga genomtänka samt att skämten börjar få poänger, hur kul som helst! :) Roligt att du uppskattar våra små anekdoter!

  Vella: Tack, ja hon är bra go lilla Astrid! :)

 3. mia dh: :) En fin dag önskar jag även dig!Camillas lockar: Tack så mycket snälla du, jag tor att kampanjen fortgår även idag! :)

 4. Underbart!! :)Barns självklarhet är en egenskap jag fullständigt älskar!Sedan måste det väl vara helt underbart att bli uppbackad av Astrid på det sättet?

 5. Anneli: Det är en härlig egenskap, men även något som man som förälder i bland bävar för, Astrid hade en period då hon frågade alla barn med mammor om de var skilda eftersom pappan inte var med. Hmm, det kom sig av en bok de läste på dagis där mamman och pappan separerade, men det var pinigt! ;)Ja det känns tryggt att hon backar upp lilla mammsen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *