Rond 2

Ok idag gäller det! Så har ni en tumme över så lånar jag gärna en hårt knuten sådan vid 13.15 tiden! Nu är jag rejält nervös måste jag säga, men om några timmar är  det över och jag kan övergå till att vanka och invänta svar. Gulp!

signature

13 comments

  1. Håller tummarna hårt…JÄTTEHÅRT!!! Lycka till!!! Kikar in på era sidor mest varje dag, både Du och Weronica ger mig så mkt inspiration, fina tips samt ideér. Mvh Malin

  2. O så spännande! Jag håller alla tummar för vad det nu är för spännande du håller på med.Din och Weronicas sidor besöks av mig flera gånger varje dag för att hitta och få inspiration. Och det får man verkligen! Keep up the good work!

  3. Nämen åh här har jag slitit hårt på jobbet och helt missat att läsa att jag borde ha hållit tummarna…. men jag kniper lite retroaktivt då ;)//M

  4. JAG HÅLLER FORTFARANDE TUMMARNA. Hoppas allt går/gick bra. Det är jättekul att jag hittade din sida och du min :)HälsningarAnnawww.miniklubben.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *