Skönhetstips från en 4-åring

Astrid & mammaAstrid satt i mitt knä för några dagar sedan och klappade mig på kinden:A: Å lilla mamma …M: Å lilla Astrid …A: Mamma vet du varför jag har en så liten och fin mage?M: Nej, var för har du en så fin liten mage?A: För att jag äter så lagom så klart!M: Ja det kan nog stämma det ja …A: Mamma vet du varför jag har så len hud?M: Nej, varför har du så len hud?A: För att jag äter så mycket morötter, börja äta mer morötter mamma så har du inga problem mer!Bild: Privat

signature

19 comments

  1. -Åh vilken liten skrotagumma!Btw så har jag en fin “I´m not bossy…” skylt här hemma nu (och ljuvliga blommiga muffinsformar!

  2. Alla: Jo hon har mycket kloka tips till mamma. Vi äter mycket morötter här hemma redan så jag antar att jag får jobba på det där med lagoma prtioner! :)Tack för era söta kommentarer!Mipp: Du jag kan tänka mig att det är ganska exat mitt i prick även där den skylten! :) Roligt!Muffinsformarna har även jag! :)Lekne: Ja man ska verkligen ta sig tid att lyssna, dels för att de många gånger är hysteriskt roliga men även för att de kommer på så bra saker och ofta på ett enkelt helt naturligt sätt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *