Nu ser jag chans till revange!

The Urban JungleOräknerliga är de kvällar jag spenderat med godavänner runt ett bord spelandes TP, i ärligehetns namn så var det länge sedan sist men jag får ofta en liten flahsback till detta spelande när jag ser tex frågeprogram på tv (då är rätt så kaxing i soffan). Mitt problem var att jag i det nämarste aldrig fick några tårtbitar, jag hade nämligen bara en kategori där jag kunde två frågor: Vem är pappa till  Fifi- Trixibelle, Peaches & Pixie? Vilken sågare går även under namnet Ol` Blue Eyes? Om jag hade turen att få en av dessa frågor så fick jag en tårtbit.  Som tur är så var det inte så många som klarade de där originalfrågorn (utom Johans kompisar då) så det kom rätt snabbt nya upplagor samt alternativa spel. Inget har dock gjort mig så revange sugen som The Urban Jungle för är det något jag är bra på så är det oviktigt vetande!Spelet går ut på att man skall ut och shoppa med sin kunskap som valuta. Genom att svara rätt skall man samla ihop en lyxig garderob men också coola teknik- och inredningsprodukter. För att säkrast nå framgång i The Urban Jungle är det till stor fördel om man uppskattar de ämnen som spelet tar upp d.v.s. mode, musik, film & TV, design & livsstil, gärna att du varit ute och sett dig omkring i världen eller på annat sätt blivit uppdaterad om vad som finns där ute. Om inte, kommer du med säkerhet lära dig en hel del om vad man skall ha koll på för att bli streetsmart och en sann urbanista!Spelet kommer att kosta ca 500 kr, släpps i oktober och kommer att finnas på bla Åhléns, Designtorget och Inreda.com.Bild: Eget collage med pressbild från The urban jungle.

signature

9 comments

  1. Linnéa: Precis, det är skillnad på spel och spel. Tror att detta kan vara rättså skoj att spela.Malin S: Samma här, det är där revangelusten kommer in! ;)

  2. Tänkte bara säga HEJ nu är jag hemma igen, läsa läsa läsa :) åh vad mkt kul du har skrivit om! Workingkläderna var ju bara sååå snygga!! en fördel med hösten=så mkt snygga kläder!tjing//M

  3. Minks: Men HEJ! Så trevligt att ha dig tillbaka igen, jag har nog sett bilden på er i Ett bra liv bloggen, det såg inte fy skam ut! :) Härligt!

    Jo visst serru här bloggas det på minsann! ;)

  4. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

  5. Every body admits that today’s life is expensive, but people require cash for different things and not every one gets big sums money. So to get some home loans and student loan should be a right way out.

  6. \r\nA wonderful article?. this is just what I needed to read today. Thanks for describing the way you work and how you structure your writing projects. I?ll go read that article now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *