Love your legs!

DuobootsBland det snyggaste jag vet är höga stövlar till jeans, kjol och klänning. Denna kärlek har dock genom åren varit ack så  obesvarad. De fina stövlarna har titta på mina vader och suckat tungt, Nej tack Missy dina vader passar inte mig! Leta vidare! Så jakten har varit ständigt pågående då näst intill inget par erbjudit sig att följa med hem.Men nu när Duoboots äntligen kommit till oss i Sverige så spelar det ingen roll längre om man har smala eller lite bredare vader, då denna butik i det närmaste skräddarsyr efter kundens behov. Stöveln på bilden är min absoluta favoritmodell, klassisk och passar lika bra till vardag som fest. Stövlarna kostar dock en slant, så när födelsedagen för länge sedan passerat så hoppas jag på en extra tidig tillika givmild jultomte i år! Jag säger som Duoboots: Love your legs!Bild: Eget collage med produktbild från Duoboots.

signature

15 comments

 1. Festligt! Jag köpte ett par stövlar idag som ser ut nästan som den på bilden (två spännen). Inga Duoboots alltså, men granna ändå :)Mvh, Linda

 2. Just den där modellen har jag suktat efter. Eftersom jag har ca 10 cm bredare vader än standard så måste jag specialbeställa. Eller banta väldigt mycket.

 3. Nilla: Jättesnygga, vill ha! :)Linda: Lyckliga du som har köpt så fina stövlar! :)Veronica: Ja fast jag vet inte riktigt jag, även när jag var tämligen smal så har mina vader varit för breda för typ alla stövlar. Tror nog mer att det ligger i vilken vadtyp man föds med. Jag gillar dessa mycket och att kunna välja både fot och vadstorlek det är toppen! :)Att ha det gott: Visst är det trist! Tråkigt att höra att du dras med en inflamation, hoppas att det snart blir bättre. Jag har valt bort klackar i vardagen då det ofta är opraktisk när man ska flänga runt mellan dagis, ärenden osv. Men till festligare tillfällen ibland så kan det vara trevligt! :)

 4. Och du var ingen guru då det gäller kläder och skor?? Nu är du det!!!, min egna guru. Jag har oxå vader som inte vill vara i ett par “vanliga”stövlar, såå tack för tipset!!!/ Kram Vella

 5. Vella: Åh vilken ära, Vellas egna guru det låter kanon det! :) Ja dessa stövlar är en guda gåva, smälla tomten komsi komsi som sagt!

 6. Känner igen mig precis, inga stövlar vill passa på mina vader heller, om inte det är en bred modell…. kul att det finns företag som tänker på oss också!

 7. ÅHHH! Äntligen stövlar för oss med breda vader! Men dom var ju lite dyra tyvärr. Finns det någon som hittat billigare stövlar någonstans?Tack för tipset om Douboots!

 8. rosette: Jag tror att vi är ganska så många som inte passar i de vanliga stövlarna, tycker att det låter så i alla fall! :) Jättebra att det finns företag av denna typ, hoppas att de blir fler.Jennie: Ja de är lite dyra som sagt de är de. Jag har inte sett några billigare alternativ som har denna tjänsten, men så fort jag hör något så bloggas det om dem! :)

 9. Hjälp gumman, jag kan inte se att det finns nån skoaffär i sthlm ??? vart ser du det ? börjar bli desperat nu efter stövlar / Kram

 10. alice: Help is on the way! Ingen butik finns i Stockholm så vitt jag vet men däremot så beställs dessa skor via nätet. Man får alltså skriva in alla mått och välja sko/stövel och skicka in beställningsformuläret. Mia (Desperata hemafrun) har testat och det var ett mycket lyckat resultat som jag förstod det. Det tog dessutom bara två dagar för henne att få stövlarna! :)Kram & Lycka till!

 11. This is a great post and makes me think of where I can fit in. I do a little bit of everything mentioned here and I guess I have to find my competitive advantage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *