Dagens shopping: Kaxig skylt!

Isabella Smih hösten 2007Alltid lika trevligt med en ny katalog hos favoriten Isabella Smith.  De dyker upp med jämna mellanrum och sprider glädje och inspiration!Idag blev det även lite shopping, en kaxig skylt med texten: I´m not bossy – I just have better ideas! En skylt som jag tycker passar utmärkt här hemma, inte för att jag tycker att jag har bättre idéer än alla andra men det är ett känt faktum här hemma att jag aldrig slappnar av på den frånten. Innan jag slutfört de saker jag påbörjat så är jag gång med nya planer. Detta är inte alltid så roligt för min make och pappa, som undrar om det någonsin ska ta slut? Min man hoppas nog fortfarande på det, medans min pappa vet bättre eftersom hans mamma var likadan. Jag har dock lovat att tagga ner lite för husfridens skull!Eftersom vi inte är klara med det nya arbetsrummet riktigt än så ska vi denna helg måla griffeltavelvägg så att jag förhoppningsvis kan börja fixa iordning på riktigt där inne på måndag. Men jag lovar inget, nya planer kan tillkomma och förändra allt …..En riktigt trevlig fredag önskar jag er!Bild: Eget collage med bild från Isabella Smith.

signature

11 comments

  1. Såg också skylten och kände genast att en sån vill jag ha! Är på premiärbesök hos dig, ska läsa vidare, verkar lovande :)

  2. Jag letar efter en slags ljushållare för värmeljus att ha på väggen vid entren i vårt hus. Har du någon idé vart jag kan finna någon sådan? Jag vet att det på många ställen säljs sådana som är runda som en cirkel som går inåt i en spiral, men jag skulle vilja ha någon mer ovanlig.

  3. Den skylten måste jag köpa i julklapp till min chef ;)Har varit inne och suktat bland alla andra grejer också.En fråga – De hinkar Astrid har i sitt rum vet du om de finns kvar på Rusta?

  4. Om griffelfärg: jag tycker det är mycket snyggt, men när man skriver blir de tinte mycket damm och vitt???Det är i varje fall det som hindrat mig att fixa griffeltavlor här hemma. Kanske jag missat nåt.Gillar din blog!

  5. Minna: Så roligt, varmt välkommen hit till mig! :) Jag ska besöka dig ikväll när lugnet lagt sig här hemma.Linnéa: Absolut, här finns att göra. Tvärr så finns det nog att göra i början på veckan också. Magnetfärg torktid, ett dygn och det behövs två lager. Griffeltavelfärg torktid, ett dygn och det behövs två lager! ;)En riktigt trevlig helg önskar jag även dig!Nilla: Japp, kaxig! :)Sara: Skönt att höra! Man får anta att det inte är helt lätt för din man heller då med andra ord. Stackars krakar! ;)Molly: Oj så svårt! Jag måste erkänna att jag har mycket dålig koll på detta. Vi har dock precis köpt en stallykta på Åhléns som vi hängt upp i en konsolliknade krok. Det blev mycket hemtrevligt, men man använder lite större ljus i dessa lyktor. Jag ska fundera vidare i ämnet, återkommer om jag hittar något fint!Vella: Ja det var Love at first sight!:) (Det är lite jobbig frakt från denna butik då den ligger i Danmark, om du vill handla där så är mitt tips att gå ihop några stycken och splitta kostnaden mellan er)Jeanette: Haha! Det är en perfekt julklapp till en lite smådryg chef! :)Det var ett tag sedan jag var på Rusta nu, men i somras så fanns de i butiken (i alla fall den i Gävle). När jag nu tittade på webben så fanns de dock inte med. Jag har köpt Astrids hinkar i omgångar, första gången fanns de på städavdelningen och följande gånger fanns de på trädgårsavdelingen. Kika där och om de inte finns så titta hos ÖB där de även fanns nyligen. Lycka till!eastcoastmom: Coolt namn! Jag kan tänka mig att om man målar en vägg och låter sina barn gå lös med kritor där så kan det nog lätt bli ganska så dammigt. Denna vägg ska vara i mitt arbetsrum och jag kommer att istället för kritor använda de lite smalare pennor som är avsädda för griffeltavlor. Jag har länge velat ha en griffeltavelvägg, men om det är så vidare praktiskt det återstår att se! :) Tack så mycket, så glad jag blir! :) Jag ska kika in till dig ikväll.

  6. Besökte Rusta idag och de hinkar Astrid har fanns inte just nu men jag köpte några liknande med vågig kant på, ser mer ut som stora krukor men det var också bra att lägga prylar i. Tack för tipset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *