Nytt till de små [och mamma]

MiamooFör några månader sedan så var en kompis till mig i London och med sig hem hade hon en liten burk i present till mig. Denna illsöta burk var av märket Miamoo och fylld med Cuddle Cream. Givetvis var den tänkt till Astrid och jo visst hon testade den en gång, hon blev så mjuk om kinderna och luktade så ljuvligt. Min tanke var då att hon skulle få sig lite kräm på kinderna varje dag innan hon gick och la sig, lite lyx efter tandborstningen. Men detta var i samband med att hon fick vattkoppor och det kändes inte helt ok att smörja annat än utorkande just då. Burken ställdes på hyllan några veckor tills jag en dag insåg att jag inte hade någon undelagskräm hemma, hmm kanske skulle testa lite Cuddle Cream? Sagt och gjort, på med krämen och invänta resultat.  Till en början var den lite fet, men den gick ganska snart in i huden och jag blev kär! Jag vet, det var inte så snällt att använda upp dotterns lyxkräm men oj så mjuk och fin jag var under den perioden.Miamoo är ett Engelskt märke som tillverkas av endast naturliga produkter. Deras sajt med den söta kossan lite här och var är bedårande, lika så namnen på de olika produkterna. Vad sägs om Huggy Lotion, Cheeky Cream eller Splashy Wash? Tämligen snart kommer dessa gobitar att dyka upp i Sverige och jag tror då att det bli hos Inezza.Bild: Eget collage med bilder från Miamoo.

signature

6 comments

  1. jamen åh, min väninna använder dessa både själv och på barnen och tycker att de är toppen. :) måste testa vid tillfälle.

  2. Catten: Så skönt att höra att det finns fler mammor där ute som nallar på sina barns lyxkräm! :) Absolut tycker jag att du ska testa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *