Det fick bli en kopia …

Hunter WelliesDessa stövlar är och har varit sedan en tid överallt, man ser dem på kändisar och i Vogue så är de med både här och där. Jag måste köpa mig ett par nya stövlar eftersom de jag köpte förra sommaren har visat sig inte tåla vatten, de tar in hela pölar med vatten och det är ju ingen vidare egenskap när det kommer till stövlar. Jag gillar utseendet på dessa Hunter Wellies, så enkla men attan så snygga. De passar till allt! Men priset är på tok för högt för vad jag kan tänka mig att lägga på ett par stövlar, i ärligehtens namn så använder jag inte denna typ av sko så ofta men när jag gör det så vill jag att de ska fungera. Så med hösten i antågande samt med allt regn i sommar så har jag nu kompromissat lite, jag drömmer om Hunter men köper mig ett par Viking.  Även de är enkla och snygga, men har fördelen att de säljs till halva priset jämfört med kändisstöveln. Förutom på Kate Moss så har de setts även på dessa celebs:Angelina Jolie hade på sig ett par röda Hunter i Mr & Mrs Smith , snygga som attan även de. Madonna har dem på sig på landet och Gwyneth har även hon setts på festivaler i sina gröna.“Our boots are mainly worn by women who are from the city and still want to look chic for a weekend in the country. They are definitely not for true country types.” Flera varianter på denna stövel finns här!Bild: Eget collage med bilder från Have2have samt Google.

signature

12 comments

  1. Hallå där! Jag sitter och planerar regncollage ute på landet och så går du och bloggar om mina Hunterstövlar. Tur att det är inom “familjen” ;-)! Kram i regnet!

  2. Weronica: Tjenare! Aj då, men jag tror att vi tål se dessa gobitar en gång till så snygga de är! :)Kram tillbaka från ett stormigt Gävle!

  3. Men hick, kan stövlar vara så där… snygga? Själv undviker jag att bli blöt på fötterna men skulle jag köpa mig ett par nya så skulla jag inte säga nej till ett par såna ‘wellisar’!

  4. Anna Karin: Mmmm, visst är de riktiga gobitar dessa Hunter! Jag instämmer så långt det är möjligt så försöker även jag unvika väta utomhus, men ibland är det bara att trä på sig ett par stövlar och ila till dagis i regnet. Dit går det fint, men när vi ska hem igen då vill dottern hoppa i alla pölarna! :)Jessika: Ja huga jag med! :)

  5. Åh, jag ÄLSKAR gummistövlar!!! Det låter ju inte riktigt klokt… men jag kan inte låta bli! Är tyvärr bättre på att plaska än att trippa. Men jag slog till på ett par snyggare stövlar förra sommaren från NoaNoa. Tyvärr läcker de. Men dessa ser ju ut att hålla tätt OCH är snygga. Finns i rött? Jag är kär!!!

  6. Annamaria: Jo, jag kan känna med dig när det kommer till att älska gummistövlar. Jag älskar alla skor, jag är fullständigt galen i skor. Stövlar från NoaNoa kan jag inte tänka mig annat än att de är ljuvliga, så trist att de läcker. Jag begriper inte hur man kan ge sig till att tillverka gummistövlar som läcker? Jag menar det borde vara det första de kontrollerar, hmm skumt!Dessa är riktigt snygga, vet inte om det finns röda i Sverige men i UK finns det röda och alla andra färger man kan tänka sig. Lovely! :)

  7. This is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see…Good post with useful tips and ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *