Nytt till de minsta

NoeEn av nyhterna hos Cosas i augusti är t-tröjor och påslakanset av märket NOE som är designat av Åsa Alneng. Om Astrid hade varit lite mindre så hade jag med glädje bäddat ner henne i detta söta bäddset. Jag gillar det enkla i designen, ett enkelt men ack så sött tryck.  Matrialet i produkterna innehåller inga kemikalier och är av fin 100 % ig bomull. (Kan tvättas i 60 grader). T-tröjorna kommer att finnas i färgerna blå, grön och röd. Storlekar 62 och 92. Påslakansettet dyker upp i två varianter, ett för spjälsäng och ett för vagn.Cosas blir den enda nätshop som kommer att sälja dessa produkter.  Dagens favorit helt klart!Annelis gudson är söt som en knapp även han när han poserar i sin nya t-tröja!Bild: Eget collage med bilder från Cosas & Noe By Åsa Alinge Design.

signature

8 comments

 1. .. ikväll när lugnet har lagt sig i vårt “läger” blir det COSAS det ser jag det :) De här var ju underbara och påslakan ska införskaffas för naturligtvis ska även 3:an få eget sådant att sussa i vid ankomsten i höst – tack för ett superbt tips.Ha en fortsatt bra dag!

 2. Har nu länge gått och funderat på vad jag ska ge min gudson som snart fyller ett år? Du har ju sån bra koll på allt, vad kan du tipsa om?Linnéa

 3. Ampa: Detta är lite av en förhandstitt, men NOE kommer att finnas hos Cosas från 1 augusti. Illsöt! :)

  Men så roligt, grattis till en liten till! :) Den lilla kommer att sussa kungligt i dessa fina påslakansett.

  Linnéa: Något som jag önskade att jag började med när mina gudbarn (har 2) var 1 år är att varje år på födelsedagen ge dem en del av Min Skattkammare. (http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=9127066053) Det finns 5 vanliga böcker i serien och sedan den 6:e är lite mer lekinriktad. Dessa böcker är helt fantastiska och följer barnet tämligen bra i deras åldrar. Astrid som nu är 4 år har del 4 vid sängen och den läses och bläddras det i flitigt.

  En annan bra grej med att följa samma spår är förutom att den lilla får hela serien så underlättar det enormt om man vet vad man ska köpa redan innan. Tyvärr så tar det nog något år innan de blir riktigt uppskattade, men föräldrar brukar älska dem från start! :)

  Kanske det kan vara något?

 4. Linnéa: Så roligt att du gillade tipset, om de inte har delar av serien så blir det nog en hit! :)Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *