I väntan på posten

Ikea katalogen 2008Så smart IKEA! Nu finns nya katalogen på webben att bläddra i, ljuvligt för nyfikna som mig. Man scrollar bara längst ner på första sidan och så klickar man på katalogen och så kan man kika på 372 sidor med tillhörande 1000 nyheter, sweet!För att så många som möjligt ska kunna skapa ett personligt hem har vi fyllt 2008 års IKEA katalog med hela 1000 nyheter. Det är smarta, hållbara och vackra produkter som ska hjälpa till att skapa funktion och trivsel hemma. Även några gamla godingar har fått göra comeback. Till exempel IKEA PS klocka med förvaring. Nu är jag givetvis jättenyfiken på vad ni tyckte om katalogen så berätta, berätta! Personligen så kan jag tycka att den var lite mörk så här vid första anblick, precis som H&M katalogen. Men jag vet att båda dessa kataloger inom en snar framtid kommer att vara de mest lästa här hemma. Lite av tradition att först granska kritiskt innan kärlek uppstår!Bild: Eget collage med bilder från IKEA.

signature

8 comments

  1. Jag var ju på Ikea nyligen och det jag såg gillade ajg. Det var en hel del nyheter inkommet.H&M däremot måste vara tristaste katalogen på länge. Jag brukar alltid bli sugen på att köpa i alla fall någonting ur den, men inte i höst. Inte ens till barnen… Ett och annat vettigt basplagg finns det väl såklart men ingenting som lockade till köp på en gång.

  2. När IKEA-katalogen kommer så blir det nästan som en liten helig stund. När man för första gången får sätta sig ner och bläddra genom de sprojlans nya sidorna. Därför tänker jag inte tjuvkika på hemsidan! H&M blir jag alltid så besviken på när jag beställer därifrån. Ofta har jag skickat tillbaka nästan allt jag beställt. Ellos däremot har riktigt bra postorderkläder!

  3. Nilla: Vi har också spanat på lite nyheter på plats, ja och shoppat några också. Just nu så känns det som att produkterna på plats är roligare än katalogen. Den är lite för mörk för min smak som sagt.Jag är beredd att hålla med dig om H&M katalogen, jag har inte gett upp hoppet om att mitt intresse ska vakna till liv men just nu ser det dystert ut! ;)Linnéa: Sicken karaktär, önskar att jag hade en smula av den! :) Nyfiken i en strut, det är jag det! Jag håller med dig, det är lite av en helig stund det där, eller i alla fall borde vara efter som jag nu tjuvkikat.Ang H&M så har jag lärt mig efter alla dessa år med zilioner beställningar, jag satsar endast på basplagg som är prisvärda och som inte kan bli fel. I år var det dock tunnt … Suck! Ellos ska jag testa i år, mycket snyggt där samt att jag gillar att man kan betygsätta och läsa om vad andra tyckt innan man handlar.

  4. Nej, inte blev jag så imponerad av Ikea-katalogen i år. Tycker t om att framsidan på katalogen är konstig – känns som om bilden är från 80-talet – inte kul! Men det är klart, en och annan godbit bjuder ju Ikea alltid på. Jag gillar verkligen Ikea och ska snart på ett besök i Sundsvall, så jag får se alla nyheter live. Pengarna lär nog rulla, som vanligt :) Jag håller med Linnéa ovan, att det är något speciellt med den riktiga katalogen, att läsa på webben är inte samma sak.

  5. Tack för en bra blogg och det grymt bra tipset! Dagens bästa, nu vet jag hur jag ska förgylla kvällen när Lillen har somnat… Tidigare blev jag lika glad när HM-katalogen kom men nu är det bara IKEA som gäller. Hälsningar från Premiärmamman.

  6. Annika: Nja jag är inte så imponerad av denna katalog än, det är något med upplägget och färgerna. Sakerna som jag sett på plats gillar jag dock jättemycket. Ja det är lätt att sätta sprätt på pengarna när man är på det stora varuhuset, tur att det mesta är ganska billigt! :)Jo, det är så sant att det är en speciell känsla det där med första bläddringen. Även om jag nu kikat på nätet så är det en riktiga katalogen så väntar jag på dunset i brevlådan! :)Premiärmamman: Hej, så roligt att du hittade något skoj! Hoppas att du även hittade något skoj i nya katalogen.Ja H&M katalogen kom lite på skam i år tyvärr, tidigare så har den glatt mig mycket. Jag hoppas på en bättre upplaga till våren! :)Jessica: Jag instämmer, efter att nu ha spanat in den så Japp den är snygg! :)Ingen plats här hemma dock, efter att vi just köpt två gigantiska mysfåtöljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *