Sisters hösten 2007

Sisters hösten 2007Sisters presenterar snart sin höstkollektion, som ser mycket lovande ut måste jag säga. Jag gillar Sisters och har handlat en hel del hos dem de senaste åren, bland annat hittade jag en jättesöt liten jacka hos dem när jag skulle gifta mig. Vi gifte oss borgerligt och jag letade som en galning efter något snyggt att ha på mig, jag såg den lilla jackan i en tidning och eftersom jag vid det laget inte hann åka till Stockholm för att köpa den så ringde jag till deras huvudkontor och frågade dem om det fanns någon möjlighet att skicka den till mig i Gävle? Inga problem sa tjejen jag blev kopplad till ( i en butik tror jag) och jackan dök upp mot postförskott två dagar senare! Jag är för evigt tacksam den tjejen.Höstkollektionen har bl a inspirerats av legendariska 70-tals märket Biba och dess livsstil: Dekadens, nattklubbsliv och mjuka sexiga former. En annan influens är poppigt 60-tal med miniklänningar ihop med smala 5-ficksbyxor med hög midja, tunikor och klänningar. Volym upptill och smala ben nertill. Victoria Silvstedt har även denna säsong valt ut sina personliga favoriter, dessa kommer att vara märka ” With love from victoria”. Höstkampanjen drar igång den 16 juli.Jag ger både victorias ny hårfäg och kläderna tummen upp!Bild: Eget collage med foto av Jimmy Backius/Cameralink. 

signature

11 comments

  1. Ja, nya Sisterskollektionen ser fin ut! Gillar den blå toppen på den översta vänstra bilden.Väldigt trevlig blogg det här förresten – hittade hit häromdagen och kommer garanterat tillbaka!

  2. Jag håller med. Både kläderna och Victorias nya hårfärg är kalas. Och jag har alltid gillat Sisters. Igår fyndade jag en cool tröja på 70% rea, bara en sån sak :)O vilken servicé med jackan, eloge till dem, verkligen!

  3. Ida: Ja det ser mycket lovande ut, kombon med lite luftigare upptill och smalt nertill är min favorit look. Tack så mycket, så roligt att du gillade bloggen. Varmt välkommen tillbaka! :)Jessika: Ja visst är Victoria fin, jag tycker att hon ska behålla den looken! :)maria: Det är vad jag kallar fynd 70 %, jösses! :) Ja, helt klart en eloge till dem!

  4. Vad mycket fint! Nu börjar jag bli nyfiken på alla höstnyheter. Kul att de är på gång, även om det är mycket sommar kvar att glädja sig åt!

  5. Annika: Jag kan tycka att det är lite bra att de dyker upp nu, för ofta behöver jag lite invänjning samt massor av tid att vela så på detta sätt är jag redo lagom till hösten! :) Sisterskollektionen kommer att bli en hit! ;)

  6. Oj jag såg inte ens att det var hon först!! Jag har alltid gillat Sisters och handlat en hel del där. Till min stora sorg försvann butiken från Västerås efter en renovering i en galleria, men nu när jag är åter på arbetsplatsen i Stockholm har jag nära till butiken på Drottninggatan!//M

  7. Minks: Jag läste igår att Victorias hårfärg endast var tillfällig, detta är synd tycker jag eftersom hon är förbenat snygg som brunett.Lyllos du som har nära, jag hoppas fortfarande på att Sisters, Topshop och Zara ska hitta till Gävle å de sanarste! :)

  8. Helen: Jag håller med dig, det riktigt suger i höstshoppingnerven! :)Annah: Ja det är riktigt trist, både Sisters och Zara saknas denna stad. Men de kanske tycker att vi ska vara glada nu när vi får Biltema uppe vid Ica Maxi! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *