Hjälp i köket

KökshjälpMartha Stewart är rådig som få i köket, men för att hjälpa oss andra att bli nästan lika duktiga så finns det massor av olika clip-art ark på hennes hemsida som gör oss alla till riktiga Mini-Marthas.Här är någa exempel på vad man kan hitta där:Kort för att organisera sina recept.Fina etiketter till hemmagjord sylt.Amerikanska Cook´s helper ark.Hur man gör en real American pie.Dessa mallar är inte bara andvändbara många av dem är snygga att rama in också, denna fläckborttagningsguide har vi  tex på väggen i tvättstugan.Bild: Eget collage med bilder från martastewart.com samt Google.

signature

3 comments

  1. Hej hej,Har precis hittat hit! Jätte-fin site och blogg!Jag kommer definitivt att läsa den regelbundet, har länkat från min blogg.Ha en riktigt skön sommar!// Jennica

  2. Såg också dessa tips. Fastnade för cook´s helpern och har gett i uppdrag åt sambon att göra en svensk variant åt mig, återkommer nog med ett inlägg om detta snart! Hon är för bra den där martha!

  3. Jennica: Så roligt, tack så mycket! :) Varmt välkommen hit!En riktigt skön sommar önskar jag även dig!Linnéa: Så spännande, en svensk variant skulle vara att föredra helt klart. Håller med dig, Darlig Martha är sååå bra! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *