Perfekt till vår hall

FönstertavlorSå glad jag blev när jag läste Isas blogg igår, jag har länge funderat på hur vi på ett snyggt sätt skulle kunna pryda det lilla fönstret i hallen. Tidigare har vi haft pelargonfilm även där precis som i köket, men eftersom det är våra kattkillars spaningsfönster så släppte de ofta och hängde på sniskan så det var bara att ge upp. Men med Isas Fönstertavlor så är det problemet löst, eftersom de hänger i små krokar istället för att sättas direkt på fönstrer. Smart och snyggt!  Nu är bara frågan vill jag ha Spetsig eller Rund? Ett  mycket angenämt problem att klura på dock!Bild: Produktbild lånad hos isa.nu

signature

9 comments

  1. Fina båda två men jag tror att jag gillar den runda aningens mer… Kanske. Trevliga bekymmer i alla fall och ha en härlig fredag…

  2. De är riktigt snygga! Trevliga att se på! Skulle också vilja ha. Men här är det ett fönster elelr inget som gäller eftersom att de är så nära varandra.

  3. Nästan snyggast ihop tycker jag ;) men annars, runda!Jag är grymt imponerad av Isas skapande och företagsamhet!!//M

  4. Kanonfin blogg! är dock lite nyfiken på vilka typsnitt du använder “fönstertavlor a´la isa” och den andra skrivstilsliknande du använt när du lagt ut greenday-låten. ha en fin helg!Anna

  5. Måste bara uttrycka min förtjusning över din blogg! Jättebra! Hittade den via tidningen mama ( eller var det family living..?) Nåväl, har fått grymt mycket bra tips och roliga idéer- Stort tack för underhållande läsning! /Annika

  6. mia dh: Jag gillar dem båda, men på olika sätt. Jag får klura lite till! ;)Trevlig fredag önskar jag även dig!Angelica: Det är lite samma problem här hemma, men jag tänkte att jag kanske kan komma undan med det efterom det är hallfönstret.Minks: Ja de var snygga ihop ocxå, men då krävs det ett större fönster! :) Jag håller med dig, hon är otrolig Isa!Nilla: Mycket snygga!Jessica: :)Anna: Så roligt, tack! :) Teckensnittet under inlägget heter Wendy Lp Std och är ett betaltypsnitt, det andra heter Jane Austen och de kan vara gratis men jag törs inte säga.Annika: Åh, tack så mycket! Så glad jag blir att du blev inspirerad, varmt välkommen igen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *