Sommar & Sol

Liten radhusplättNågot riktigt sommarlov för de vuxna i familjen blir det inte i år, men med lite pusslande så ska det bli det för Astrid i vanlig ordning. När hon inte kommer att vara med mormor & morfar så är det här på vår lilla plätt med den för oss stooora poolen hon kommer att njuta. Nu får vi hoppas på mycket sol så att det kan badas i massor på dagarna samt njutas god grillad mat på kvällarna. Långa lata dagar fyllda av lek och bus, ty det är så fina minnen skapas!Bild: Privat.

signature

23 comments

 1. Hoppas ni får LITE semester också, härliga dagar vid poolen och grillkvällar att njuta är inte heller att förakta.Det som slår mig så fort jag öppnar din blogg är alla fina bilder, stämplar och “pluttilutter” som finns överallt det är så kul och man undrar vart i hela friden finner du allt och vilken tid du måste lägga ner till allas våran glädje som följer bloggen. Ha en ljuvlig sommar och njut livet!Stor kram

 2. Kannan med den röda stjärnan på var verkligen jättefin! Var har du hittat den? Hoppas ni får en mysig sommar trots att det inte blir så mkt ledighet! //Pernilla

 3. Jag vet hur det är det där med att inte få någon semester.. Men man lär sig att njuta av och uppskatta de dagar man har ledigt! Va fint ni ser ut att ha hemma! Alltid kul att se bilder på folks hem, det är så inspirerande!Linnéa

 4. Ni har det verkligen jättefint! Jag trodde först att det var inspirationsbilder från något inredningsmärke/nätshop. Det är ju inte tokigt att tillbringa sitt sommarlov i den miljön!

 5. Så fint ni har det ute hos er och mysigt ser det ut att sitta i den fina däckstolen!Hoppas Astrid får många mysiga stunder i poolen:)

 6. Men så lövli ni har det. Gillar särskilt krokarna på väggen och den lilla skylten. Cosas? Och så blåklinten förstås…

 7. Ampa: Tack så mycket snälla du! :) Lite ledigt kan det nog bli förhoppningsvis, vi planerar vidare.En riktigt fin sommar önskar jag även dig!Stora kramMinks: Du är på tok för snäll du, men jag är glad att du gillade vår lilla plätt! :)Pernilla: Kannan som är värdelös att hälla ur men perfekt som vas kommer från MIO. Tack så mycket och en riktigt skön sommar önskar jag även er!Vera: Tack! :)Linnéa: Så sant, man får grabba tag i de tillfällen som kommer. Helena T: Så roligt, Tack! :)Annika: Oj, det var inte illa det. Tack så mycket! :)P: Tack, så roligt att du gillar dem. Jag använder Photoshop.Sara: En solig dag är det synd att klaga! :)Anna S: Jag är dålig på att fota här hemma, måste bli bättre på det för jag håller med dig om att man blir riktigt inspirerad av att se andras lösningar.Linda: Men tack så mycket snälla du! :)Angelica: Oja det kommer vi att göra, tack så mycket!Vicke: Tack så mycket! Astrid älskar att bada så hon kommer nog mer eller mindre att bo i poolen om vädret tillåter.Catten: Tackar! No my dear it´s Isabella Smith! :)

 8. Oj, vad fint! Vilket superfint bord/bänk (med de vita krukorna), var finns det att köpa? Gissar att ovansidan är i rostfritt om jag ser rätt…

 9. Anna: Tack så mycket! :) Helt riktigt att ovansidan är i rostfritt, tyvärr tror jag inte att bänken går att få tag på längre. Den ingick i Ikeas sommarmöblel sortimet förra året och sålde slut jättefort. Det finns många liknande på marknaden i år dock.

 10. Så fint ni har det!!Jag undrar också vilken photoshop du använder..?? Ska sätta ihop lite bilder till min väninnas bröllop o det hade varit roligt att kunna göra dom som små collage, även i sånghäfterna! En mysig sommar önskar jag dig!

 11. Marie: Tack så mycket! Jo jag använder Photoshop CS2, men jag är ganska säker på att det funkar lika fint att använda Elements 5. Det går utmärkt att göra collage i det programmet men det kostar endast hälften av vad CS2 kostar. Dessutom kan du ladda hem en beta av programmet och då testa det gratis i 30 dagar.Lycka till!En mysig sommar önskar jag även dig! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *