Same same

Ben & JenDen lyckligaste familjen i Hollywood sägs Ben & Jen vara, säkert är det så de är en ursöt familj med lilla Violet i spetsen. Men hur lyckliga de än är så är jag helt säker på att denna fråga kommit upp även i deras hushåll. Vem byter blöjan? Du eller jag?Bild: Eget collage med bild från JJ.

signature

8 comments

  1. Ujuj, hemma hos oss fick/får jag alltid ta det om jag är hemma. Uselt egentligen, men då kan jag kräva mer hjälp på annat håll. Maken har så fruktansvärt svårt för de blöjor med substans i att det nästan blir synd om barnet… Jag fixar det hela rätt snabbt och millimeterrättvisan behöver inte råda där (särskilt då jag inte tycker det är någon stor grej och kan kräva att han gör saker som jag tycker är många gånger värre, rensa avlopp och fixa med råttfällor – på den tiden det begav sig, nu har vi flyttat därifrån…, greja allt med bilarna etc). :D

  2. Mamma P: Smart det där med att kunna hova in hjälp på annat i utbyte mot att du fixade blöjorna. Jag är inte mycket för milimeterrättvisa heller i vanliga fall men när det kom till blöjbyten blev jag Fru Pettimeter av någon anledning. Kanske var det på grund av att jag är lite som din man när det kommer till blöjor med substans! ;) Men om jag måste välja tar jag ett gäng blöjor innan jag närmade mig en råttfällan ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *