Einstein Cosmetics

LäppgodisEinstein Cosmetics Lip Theory poppar upp i nästa varje Amerikansk tidning rörande mode. Jag gillar burken som är liten och snygg, speciellt snygg är den röda med sitt vita kors. Eftersom jag inte lyckats hitta dem här hemma har jag nu beställt dem båda av en kompis som snart ska åka till USA på jobbresa (igen). Hon har dessa sedan tidigare så i helgen har jag testat och mina läppar gillar dessa big time!An intensely moisturizing hydrating lip cream infused with vitamin A & E and orange vitamin C beads.  Restores moisture to reveal softer, supple and velvety smooth lips.  Bonus:  Those vitamin C beads will gently exfoliate your lips helping to leave them silky smooth. Delivers moisture and repair to lips with rich cocoa butter, vitamins A&E and other potent ingredients including vanilla and mint. Works to cool and comfort lips with an amazingly refreshing formula.  Bonus:  Adds a super deluxe shine to the lips for a healthy radiant glow!Bild: Eget collage med bild & text från Amazon.com

signature

2 comments

  1. Tack, bra läpptips! Eftersom jag är läppcremeberoende så har jag alltid fickor och väskor fulla med olika stift och burkar. Ett tips är att gå in på http://www.kissfix.com och beställa Einstein Lip Theory eller nåt annat coolt stift om man inte har en kompis som är på G till USA. Jag ska genast surfa in och kolla in ditt tips. :D /Britta

  2. Britta: Haha, ja du det är samma här! :) Kissfix var ny för mig, tackar så mycket jag ska genast kika in hos dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *