Nyinflyttad!

enmammasdag202.jpg

Nu kanske ni blir lite förvånade? Jag är urusel på cliffhangers och har därför varit tyst som en mus om det nya sammarbetet som jag och Weronica (tidigare Living by W) slipat på. Vi har alltså slagit våra collagetokiga påsar ihop och börjar nu blogga under samma tak, men precis som tidigare har vi varsin blogg men tanken är att vi till hösten även ska ha lite mer och det är där sammarbetet kommer in på riktigt. Jag har plockat med mig lite en hel del collage från den tidigare bloggen, men tyvärr så var det lite knepigt att föra över alla era fina kommentarer. De kommer nu att skrivas ut och sparas i pärm som fina minnen istället. Bloggarna är fortfarande trots en hel del fixande lite buggiga på sina ställen, men vi hoppas råda bot på det i helgen. Om det är något från den gamla bloggen som ni saknar så är det bara att hojta till! Jag hoppas så att ni ska komma att trivas här på den nya bloggen!

 

Varmt välkomna! Kram Helena

 

Ps: Stort tack till min man Johan för hjälpen med alla koder och dyl så att vi fick Isas illustrationer på rätt plats! Du är bäst!

signature

28 comments

 1. Jag är klart överraskad! Men åh så kul att ni slagit era påsar ihop! Kommer förstås att fortsätta följa er med spänning :)!Kram!

 2. Grattis till dig också. Jag har följt Weronicas sida under en tid, sen jag började jobba igen efter tre års mammaledighet. (Vilket även inspirarade mig att starta en egen blogg nyligen). Det är kul att läsa om andra i samma situation!Lycka till! //Caroline

 3. Bloggen är supersnygg. Så skönt att bra bloggar också kan vara snygga bloggar. Finns för många bevis för motsatsen.Nu måste det hem och knåpas i bloggverktyget.

 4. Här kommer jag med lite flyttgröt då! ;) Grattis till ny fin blogg! Så roligt att Ni är sambos nu, då får jag börja läsa lite mer aktivt i Ws blogg också nu! :) Ha en skön helg. Kram!

 5. Grattis till dig också! Brukar följa Wero, men har tydligen missat din blogg! Kul med sammarbete.Kram Mams

 6. Grattis till ert samarbete! Kan inte bli annat än bra!Här firar vi skolavslutning med godis och mys!

 7. Förvånad är ett väl lindrigt ord :)Lycka till!!Det är inte så tokigt att vara två faktiskt. Man hjälps åt både med tid och idéer!(även om ni till start arbetar mest på egen hand som tidigare…)tjing//M

 8. Spännande! Jag som läser bådas bloggar och nu hamnade jag här istället förpå Astrids mamma.Teckensnitt & illustrationer är tumme upp:-)//Kicki

 9. Spännande Jag följer båda bloggarna redan och du har ju inspirerar mig till att våga börja blogga Min blogg är dock låååångt efter men jag lär mig mer o mer Kram och lycka till

 10. Hej, vad kul med ett samarbete med W, har följt henne en tid och det ska bli spännande att se vad ni hittar på :)

 11. Men oj va roligt! Alltid kul med lite nytt! Nu blev man ju sugen att göra om bloggen lite när ni fått så fint. (tyckte din förra blogg var super fin den med!)Lycka till!!

 12. Å, vad roligt! Och kanonsnyggt med Isas fina illustrationer! Det ska verkligen bli spännande att se fortsättningen. Lycka till!

 13. Alla: Ett jättestort tack för alla glada tillrop! :) Det känns lite märkligt men samtidigt jätteroligt att vara en bit på väg med En mammas dag projektet. Men två trötta mammor kommer nog att njuta lite sol nu innan vi kör 100 % igen. Jisses så trött man blir av koder och webbdesign! ;)Ha en härlig helg!Kram Helena

 14. En blogglös nytillkommen läsare vill berömma den snygga layouten, men också komma med ett tips på en bugg(?): om man använder IE och klickar någonstans på sidan där det inte är en länk så hoppar sidan automatiskt upp till översta inlägget. Lite frustrerande…

 15. Jeg gratulerer igjen med ny side og har nå linket om! Flotte illustrasjoner fra Isa og nydelige cupcakes i dette innlegget… jeg må jo bare lage sånne snart tror jeg :) Ha en underbar søndag!

 16. Mimmi: Så kul, varmt välkommen! Jättebra att du sa till om buggen, jag tror att det ska vara fixat nu! Tack!Koselig: Tack så mycket, skoj att du länkat om. Alltså detta med Cupcakes och Frosting vill sig inte riktigt för mig. Tidigare så fanns det Betty Crocker Frosting att köpa på Ica här hemma men de har tyvärr slutat med det. Men jag ger inte upp, en vacker dag så ska här bakas den perfekta muffinsen! :)

 17. Supersnygg sida! Ja, det gäller att ha en kodad man hemma som kan rycka in när det skiter sig! Heja er, det ska bli kul att följa allt spännande som händer framöver :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *