Skoj!

Bloggande mammor

Idag dök nya nummret av mama upp hos oss som prenumererar. Denna gång finns det ett reportage om oss bloggande mammor med under rubriken: Klart mamma ska ha en egen blogg! Det är jätteskoj med fokus på oss mammor som annars lätt glöms bort bland mode och inredningsbloggarna. Klicka er in på hemsidan och läs reportaget, kanske finns där även en ny favorit!När vi fick frågorna till reportaget så var det några fler frågor än de som kom med. Mina två favorit frågor hade valts bort så jag kör dem på bloggen istället:Nämn tre favoritbloggar.Det finns så många bra bloggar men FastFoodLovers med Xitan i spetsen är guld lika så Linda K. Linnéas Skafferi är en annan favorit, om jag har lite trubbel att komma på vad vi ska äta till middag så är det till Linnéa jag vänder mig.Vem önskar du hade en blogg?Som stort fan av Sarah Jessica Parker och Gwen Stefani så skulle jag gärna läsa deras mammabloggar. Men om jag fick önska fritt och gå tillbaka i tiden lite så skulle den ultimata bloggaren för mig vara Jackie O.Bild: Eget collage med bilder från mama.

signature

9 comments

  1. Linda K: Så sant som det är skrivet, du har piggat upp min dag så många gånger så guld är vad den och du är! :) Kram

  2. Så himlans roligt att läsa om er bloggar-vänner i Mama! Ni är såå värda all uppmärksamhet! Nya bloggen ser verkligen toppenfin ut. Grattis!

  3. MammaMia: Vilket roligt besök! :) Du är så saknad ska du veta. Tack så mycket för glada tillrop! *harkel* Kom tillbaka *host*

  4. Gulle dig! Jag kanske kommer tillbaks men det blir inte än…Heltidsarbete med resor, söta familjen och renovering av huset kräver sitt. Jag var tvungen att skära ner på något. Såklart är du den första som får veta om jag börjar blogga igen :)! Kramar MammaMia

  5. Camillas lockar: Börjar bli mer och mer, det är mycket pappa oxå. Japp Photoshop, Tack så mycket! :)MammaMia: Jag förstår dig, det är sannerligen inte lätt att hinna med allt även om det är trevliga saker.Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *