Solsken hela dagen

Tänk så mycket glädje och energi vårsolen skänker, att det dessutom är lördag gör inte det hela sämre. Nu har vi fixat lite snabbfika för att njuta ute i solskenet på fortfarande lite provisoriskt framtagna utemöbler. Jag törs inte löpa linan fullt ut än med tanke på hur nyckfullt aprilvädret kan vara.Dagen snabbfika är en smulpaj med persika på burk som grund. Måste säga att med en klick vaniljvisp så blev det riktigt gott (jo jag har smygtestat lite). Men det var när jag tog fram burken med persikor som jag insåg att jag nog inte bloggat om en dessert som vi bjöds på för någon vecka sedan. Det går jättesnabbt att röra ihop denna kaka samt att den går att variera i det oändliga. Denna variant bjöds vi på:1 burk persikor i spad (spara 1 dl av spadet)1 paket kakmix (vi hade sockerkaksmix)50 gram smält smörGör så här:Smöra en ungfast form med pyttelite smör och lägg persikohalvorna i botten. Strö över hela trorrmix paketet.Ringla över ca 1 dl av spadet samt det smälta smöret. RÖR EJ OM!Låt stå i ugnen ca 40 min på 175 grader. Servera med en klick grädde eller vaniljvisp! Ljuvligt! Trevlig Helg!Bild: Privat. Servisen & skylten från Cosas.

signature

2 comments

  1. Well, to soon to say if it’s good, but at least it’s well designed.I mean I thought I would be blocked after adding some interests, but the site helps you to add more.Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *