Utmanad

Här kommer mitt bidrag till utmaningen som gått som en löpeld bland bloggarna de senaste veckorna. Jag blev utmamand av Lina , Isabelle och nu senast av Lotta det tackar man för! Eller heder och tack som Gösta Grävling skulle sagt.

REGLER:Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Den som blir “tagen” ska skriva sex saker om sig själva i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.Till slut väljer den “tagna” spelaren ut sex nya bloggare och gör en lista med deras namn.Efter det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras egna bloggar för att låta dem veta att de har  blivit `”tagna”  och att de ska läsa ens egen blogg för mer information:Här är så min lista på 6 st knepigheter jag pysslar med!1. Jag fullkomligen älskar omröstningar, valvaka eller melodifestival spelar mindre roll. Men lite extra känns det ju när de säger: Sweden 12 points, La Suede 12 poi då är det fest!2. Jag är besatt av datum på matvaror, jag äter eller dricker ingenting som går ut den dagen eller dagen innan.3. Jag gråter mycket sällan för att jag är ledsen, däremot så blir jag rörd av nästan allt! Värst var det när jag blev rörd av Panodilreklamen, ni vet den när elefantmamman puttar den lilla elefantungen upp för berget. Oprah är en annan källa till tårar, börjar hon darra med underläppen då är det kört även för mig. Nu senast var det The Notebook som fick mig att störtböla, den variant som ger röda ögon även dagen efter.4. När jag var gravid så såg jag filmen Bounce med Ben Affleck & Gwyneth Paltrow ca 50 gånger, jag älskade den då men har inte sett den sedan dess!5. När jag var liten så var jag livrädd för Loa Falkman och hans stora mun, egentligen gick det nog inte över riktigt förens jag såg honom igen som chefen i tv-serien Cleo.

6. När jag flög hem från Spanien för några år sedan var planet fullsatt till sista plats och jag satt längstbak under AC- mojängen. Den var trasig under denna flight, inte så trasig att det var någon fara för själva flygningen men det strilade vatten från den konstant. Jag fick ett gäng av gårdagens Aftonbladet som jag bytte var 10:de minut för att inte bli dyngsur. Det blev en lååång resa hem i pirathatt!

Alla som vill göra en egen lista, Go for it!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *