Days & Weekends: 7 a week # 25

Tisdag igen och idag blir det den 25:e listan i ordningen. Lite av ett jubileum med andra ord. Häng med:

tislista2501

Våren är här, och jag hoppas att värmen följer med den snart. Så fort man anar en granne ute nu så byts det några ord om hur rackarns kallt det är och huruvida denna sommar kommer bli lika fantastisk som den förra. Jag håller tummen hårt för det och tänker mycket på kläder som passar i ett varmare klimat. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 & 8 (som är ett riktigt budget kap) klicka på siffrorna för att läsa mer om produkten.

tislist2502

Den 31 maj är det alla mammors egna dag. Hipp hipp! Jag hoppas på tårta och kanske en fin blombukett. Och om det den fina dotterns pappa skulle läsa denna lista så är vasen buketten står i himla fin också *host*

tislist25003

Under rubriken Weekly så brukar jag titta tillbaka i mitt Instagramflöde och denna vecka blir jag lite extra glad av att återse vår uteplats från förra sommaren då det inte hänt så mycket där än i år. Inget alls än faktiskt. Vi väntar in besked om hur det blir med gräsmattan och i väntan på det så har saker och ting fått bero. Men det kliar i fingrarna att få komma igång. Det är i sommar det händer och jag kunder inte vara mer förväntansfull.

tislist25004

Eller kanske snarare ears on denna vecka. Jennie Hammar och Karin Bastin har startat en podd ihop som heter Vecksans Bläcka. Jag lyssnade på den igår och tyckte mycket om stämningen i samtalet. Blåa tänder och Victoria Beckhams födelsedagsfirande var en precis lagom mix en söndagskväll. Bilden kommer från Karins hemmakontor under inspelningen av podden, en podd som ni hittar här!

tislist2505

Snart åker jag och maken till landet igen för att fixa lite inför sommaren, och mitt bland alla packlistor och allt planerande så märker jag att jag återkommer till många av låtarna som vi lyssnade på den första rustsvängen vi gjorde året efter att min pappa gått bort. Speciellt är det Avicii:s Wake me up, den tycks hitta till mitt hjärta på nytt varje vår.

tislist2506

Vi har mörka golv på vårt entréplan, och det är inte någon hemlighet att dessa golv inte är några favoriter hos mig. Tanken är att de en dag ska “gömmas” under ett charmigare golv men tills dess så må vi fungera ihop golvet och jag. Köket på bilden har jag spanat på ett tag nu och jag måste säga att mattan på golvet där är mitt i prick. Jag hoppas hitta en liknande att prova om vårt kök kan lever upp lika fint.

tislistan25007

Sparris är en av vårens absoluta finheter tycker jag. Hittills har den mest varit Tysk här hemma, men jag väntar och längtar efter den första bunten Svenska vi köper. I väntan på så har jag provat rätten på bilden, jag har också låtit mig inspireras av Sparrisskola som var med på Nyhetsmorgon i helgen. Smör, nötter och parmesan. Jösses så gott!

Med det så önskar jag Er alla en riktigt fin tisdag!

signature

5 comments

 1. Hej och tack för dina fina inlägg !
  Jag undrar över den blå o vit-randiga klänning från HM i bomull och linnemix som du skrev om på din önskelista i maj. Kommer snart skrev du då..
  Har kollat på HM´s sida dagligen för den var verkligen i min smak ;-)
  Vet du mer om den ? Den verkar inte vara på g ännu…

  Stort tack på förhand !
  MVH Petra ☺

  1. Hej Petra,

   tack snälla för snälla ord :).

   Visst ser klänningen underbar ut! När man läser om den på H&M:s pressajt så står det att den kommer i butik under maj månad. Och det är just det som är det svåra med H&M inte helt sällan så dyker inte varorna upp på nätet utan direkt i butik vilket gör det jättesvårt att hänga med. Men jag håller tummen hårt för att just denna klänning dyker upp på sajten nästa torsdag då det är påfyllning av plagg igen. Hittar jag den så hojtar jag :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *