Days & Weekends: 7 a week # 24

Tisdagsdagar betyder lista här på D&W, så här kommer lista nummer 24. Häng med!

tislistan24001

Jo, maken Johan har mycket riktigt satt ner foten när det kommer till mitt Watt & Veke samlande. Han tycker vi har lampor så det räcker, men med den just nu rådande (vrål) rabatten som råder hos Campadre på dessa lampor (igen) och en ingivelse eller två senare så vips var våra nya sänglampor på väg. Häpp!

tislist24002

Jag tycker det har varit riktig torka på roliga komedier på senare tid. Men i helgen såg jag Walk of Shame med favoriten Elisabet Banks i huvudrollen, och jo visst skämtas det lite utanför min komfortzon även här ibland, men på det stora hela så tyckte jag den var riktigt rolig faktiskt! En annan film med Elisabeth i huvudrollen som är riktigt sevärd är Pepole like Us, inte en komedi förvisso men riktigt bra.

tislistan2403

Det är väl så att badkläder är ett av de svåraste plaggen att känna sig nöjd med sig själv i, i alla fall är det så för mig. Några felköp har det blivit med åren så klart men här har vi en baddräkt som jag gillar. Den kommer från Twilfit och håller in lite, och lyfter lite. Inte massor, men absolut så det räcker.

tislista2404

På mitt sängbord ligger just nu boken Nordliv av Dorrit Elmquist och Birgitta Wolfgang Drejer. Det är ju egentligen en bok som följer hela året, här finns bilder från både vinter och sommar. Men det är nu på våren som jag vill bläddra i den som mest. Det är kanske inte så att jag vill göra om hela mitt hem så att det ser som i boken längre, men jag tycker mycket om traditionen av att bläddra i den om våren och drömma om den där tavelväggen eller om de där solstolarna som får mitt hjärta att slå lite fortare även 7 år efter att jag köpte boken.

tislistan24005

På tal om att fortfarande tycka om så hittade jag bilden som ligger till grund för vår sittbänk i köket när jag rensade hårddisken på bilder härom dagen. Om det är något som jag tycker extra mycket om här hemma så är det just den. Här ryms massor av förvaring och här kan vi sitta många om kvällarna och umgås. En riktig lyxig kombo när man inte bor så stort i övrigt.

tislista2408

Boken Brooklyn Flowers har jag tipsat om tidigare, men idag tipsar jag vidare om Ingrids fina Instagram som är en sällan skådad fröjd för ögat. Och så det här långa inslaget med tips & trix för att få ihop den snyggaste buketten!

tislistan24007

Jag älskar & Other Stories nya film i samarbete med Lena Dunham!

“Rachel is family, and I love what she does: make witty clothes that let us know fashion is about more than chasing an image of perfection. This video sends a simple but important message: never underestimate anyone based on their gender, race or sexuality,”

Weronicas lista hittar ni här!

Fin tisdag till er alla!

signature

One comment

  1. Pretty nice post. I simply stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really loved browsing your blog posts.
    In any case I’ll be subscribing in your rss feed and I am hoping you write once more very soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *