Days & Weekends: 7 a week # 17

Så var det tisdag och listdax igen, idag bjuder jag dock på en lite snabbare lista då jag har en dotter med ond hals hemma och det pågår en stamrust runt om kring mig. Men likväl en lista det blev, häng med!

manlist7001

Åhléns vårmagasin landade i brevlådan i slutet på förra veckan och jag har redan tummat rejält på vissa sidor. Himla fint även denna gång! Är du inte medlem eller bara inte hunnit få magasinet så hittar du den online här!

manlist7002

Jag gillar röda läppar som bekant, men jag går mer och mer från vanligt stift till penna då den helt enkelt är mycket enklare att få till snyggt. Dessutom finns här många fler matta att hitta än bland stiften. Vill man ha en lite mildare röd med en gnutta glans i, lite mer vardag med andra ord så är H&M:s variant ett jättebra budgetalternativ.

manlist7003

Ett tips så här inför påsk är de fina kartongerna (kaninen nere i hörnet) som finns att hämta på posten. Vik ihop och fyll det med något roligt och skicka ett påskpaket till någon du inte hinner eller kan krama om i påsk. Kartongen är gratis men portot står man för själv.

tislist7004

Den Amerikanska kanalen E hade en stor kväll i söndags, först premiär för Keeping up with the Kardashians säsong 10, drama drama. Sen direkt därefter hade deras första tv-serie premiär, The Royals som sägs kunna vara det nya Gossip Girl OCH som förnyades med en säsong 2 redan innan säsong 1 hade haft premiär ens (!). Detta spektakel hoppas jag hittar till Sverige också inom kort. Drama drama drama! (Bildkälla)

manlist7005

Självklart nynnar vi fortfarande på Herooooes här hemma. Vilken seger det blev! Heja!

manlist7006

Fondväggen sägs vara ute (i år igen) men jag håller mig krampaktigt kvar vid den likväl. För jag tycker så otroligt mycket om mötet mellan kritvita väggar som möter en fägsprakande fondvägg. Har svårt att tänka mig att jag ska kunna se mig mätt på det. Just denna vägg finns att beskåda närmare här.

tislistan7007

Våren är här och det firar vi med nytvättade cyklar och stora solisar, precis som Jackie O gjorde på sin tid. Om jag tänker bort min lite jobbiga pollenallergi så är detta min absoluta favorit tid på året. Det är nu det händer, allt vaknar till efter en lång vinter. Älsk!

En riktigt fin tisdag önskar jag er alla!

Weronicas lista hittar ni här.

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *