Days & Weekends: 7 a week # 13

Så var det tisdag och det betyder ny lista, inte så mycket att orda om utan vi kör igång med en gång tycker jag:

manlist2001

I vår ska byxbenen vara vida och lite korta. Inte ultimat på mig själv får jag lov att erkänna men det är himla fint på de som kan bära upp dem. Just dessa svarta hittar man hos H&M.

manlist2002

När vi var till Stockholm i november bodde vi på Scandic Grand Central, det var mycket som var bra med det hotellet men det jag tog med mig hem var tvålen som fanns på rummen. Ja, jag tog inte med mig just den utan jag köpte mig en egen efter att jag provat och gillat på rummet. Hela serien rekommenderas varmt av oss här hemma, mild, dryg och utan parabener. Sånt man gillar med andra ord.

manlist2003

Som ni vet ser jag inte så gärna på tv utan streamar tv-serier när tiden finns i stället. Just nu är jag helt uppslukad av Nashville, detta drama som kan vara det mest “dramiga” jag sett på länge. Jag till och med börjar tycka att musiken är helt ok :). Det är också mycket imponerade att de alla sjunger själva, till och med barnen. Nashville går på TV3 nu, men man hittar säsong 1 och 2 på Viaplay samt att det kommer ett nytt avsnitt i säsong 3 varje vecka. Missa inte!

Snart är Frank Underwood tillbaka också på Netflix, den 27 februari smäller det. Sen ett tips till er som missat True Detective också är att serien har premiär på Svt 1 ikväll kl 22. Mörkt, men sjukt bra!

manlist2004

Sundance filmfestival har tillsammans med Penumbra Fontation gått ihop och skapat fotokonst med hjälp av den gamla konstens fototeknik. Resultatet blev dessa 45 vackra porträtt på festivalens lysande stjärnor, här ovan ses Alexander Skarsgård. Hans och de övriga 44 porträtten hittar ni här. Jag skulle gärna pryda mina väggar med flertalet av dem.

manlist2005

Martins Björks låt är inte bara svängig den har ett viktigt budskap också. Om man söker ordet ricochet på Wikipedia står det:  A ricochet (/ˈrɪkəʃeɪ/ rik-ə-shay) is a rebound, bounce or skip off a surface, particularly in the case of a projectile. The possibility of ricochet is one of the reasons for the common firearms safety rule “Never shoot at a flat, hard surface“. Fint så.

manlist2006

I vår släpper Ikea en ny bok som är till brädden fylld med deras tips på hur man på bästa sätt maximerar sin förvaring hemma. Man tackar! Boken heter “HITTA! DEL 1” och släpps på Ikeas varuhus i april. Men redan om någon dag kan ni läsa mer om boken och se fler bilder här!

tislist2007

Idag är det fettisdagen, denna dag som semmelälskare övat sig inför sedan början på januari :). Men det är inte bara semlornas dag det är även pannkakornas och det är den vi kommer fira här hemma ikväll, och då med inspiration av Donald Skehan fantastiska tillbehör. Åhh, längtar redan!

En riktigt fin tisdag önskar jag er alla!

 

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *