Laleh – Jag är inte beredd att dö än

laleh101

Jag är lite osynlig på bloggen just nu, men det är för att jag drar i trådar bakom bloggen istället. Inget som syns och märks här, men saker och ting som måste skötas för att ni ska kunna följa oss på Days & Weekends. Jag är snart tillbaka där jag hör hemma igen, men i väntan på det så tittar jag som snabbast förbi för att tipsa om kanske årets finaste film (Ok, Trevligt Folk är också himla bra) dokumentären om Laleh som just nu finns att se på SVT Play om man missade den när den gick på TV. Jag lovar er en guldstund och ett varmt hjärta, för det är exakt det som Laleh bjuder på.

Här hittar ni programmet idag och fram till den 2 mars!

Fin tisdag till er alla!

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *