Ulljacka med slag

 

ulljacka101

Mode året 2015 har inte börjat riktigt enligt min melodi, det är lite för mönstrat och färgglatt för min del än så länge. Men det är ju bara slutet på januari än så mycket mode ska det bjudas på än så klart. Idag hittade jag dock ett riktigt Helena – plagg bland nyheterna hos H&M i alla fall, en ljusgrå ulljacka i bland annat återvunnen ull.  Då jag är snudd på barnsligt förtjust i breda slag och skärp så känns denna som en riktig keeper i min garderob. Hoppas kunna prova inom kort.

Fin torsdag önskar jag er!

signature

6 comments

    1. Håller nu tummar och tår att de där slagen är lika tydliga och fina irl. Sånt som jag kan gå och fundera på en snöig dag som denna :).

    1. Japp, och provat :). Himla fin är den, tror dock att jag kan vara lite för kort. Den tar liksom över hela mig. Hade den inte det hade jag köpt den direkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *