Att checka ut …

eller snarare in. Nu är vi klara med det mesta av julens bestyr inför onsdag så om en liten stund kommer barn och kattvakt och jag och maken drar till Mariefred. Jag har tidigare skrivit om att jag så gärna skulle vilja bo en natt på detta fantastiska B&B men inte riktigt lyckats få till det, men nu föll alla bitarna på plats och himla tur var väl det då det är sista helgen som det har öppet som B&B för efter jul blir här bostadsrätter.

inmygarden209

Vi ska bo i The Suite rummet med extra allt och som dessutom har röda väggar, mer julstämning än så är svårt att få :). Så nu checkar vi ut och beger oss mot en stress fri zon, här ska andas och laddas om. Älsk!

En riktigt fin fjärde advent till Er alla!

Det är vårt första besök i Mariefred så om ni har några bra tips på vad vi inte bör missa så skriv gärna en rad här eller på mitt Instagram.

signature

2 comments

  1. Det finns en massa mysiga butiker i Mariefred så du kommer nog kunna roa dig. In My Garden är fantastiskt och det är verkligen sorgligt att det kommer att försvinna. Tack för många fina år med din blogg! God Jul!

    1. Hej Anna, tack så mycket för fina ord och om tipsen angående Mariefred. Himla fint var det där, och flera härliga butiker också precis som du skriver. mycket glatt överraskad :).

      Mycket tråkigt är det, jag hade gärna provat på de tre andra rummen också … Men men, nu stundar ju Mallorca för dem och med det ett nytt B&B att drömma om :).

      God Jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *