Downton Abbey

downton101

När denna serie först kom så såg jag alla avsnitt och älskade den. Människorna, kläderna, miljöerna ja allt. Men så hände det något, jag hann inte med att se avsnitten och kom efter och till slut så tappade jag helt. Men jag har saknat att hänga med i svängarna och turerna på Downton så mycket och tänkt att jag skulle köpa mig en box och se alla de missade avsnitten nu över jul. Men så såg jag till min stora lycka att säsong 1-4 med specialavsnitt nu finns som nyhet hos Netflix sedan några dagar. Vilken flax :). Säsong 5 som precis avslutats finns snart att tillgå här bland annat efter det. Så, Downton Abbey, snart ses vi igen!

signature

3 comments

  1. Tack för tipset! Säsong fem var så otroligt bra att det blev veckans höjdpunkt att bänka sig framför! Edith är min stora favorit, tillsammans med mamma Cora och Mrs Huges:)

  2. Men så roligt att höra att serien lever och frodas vidare, det gör tittningen i jul lite roligare än då :).

    Håller med dig, Edith alltså! Vilken kvinna :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *