En ljusslinga till (Eller två faktiskt)

light109

Det känns som att det är svårt att få för många ljusslingor denna årstid. Det finns många mörka hörn i ett hem som kan må bra av att lite mysbelysning. Min senaste (eller näst senaste som det snart ska visa sig) köpte jag hos Uthuset i Stan för någon vecka sedan och det är denna fina slingan Micro från Watt & Veke. Supertunn formbar tråd fylld med små ledlampor som i sin fulla längd ger ca 7,5 meter stämningsfullt ljus. Vi har satt vår ut med taket här hemma och i och med att den är så tunn så syns den nästan inte då den inte är tänd. Slingan finns i färgerna silver eller koppar bland annat hos Biskopsgården och designonline.se. Det är även från dessa två butiker jag lånat bilderna.

Nästan lika, men ändå en olik variant säljs även just nu hos Rusta. Denna är inte lika lång och den går dessutom på batteri, men den är riktigt stämningsfull i det lilla. Så det var den som igår blev min senaste ljusslinga. Jag köpte den neutrala men den finns i tre färger också om man hellre vill ha det. Ett riktigt litet kap för 30 kr per förpackning.

En riktigt fin torsdag till er alla!

signature

6 comments

 1. Jättefin slinga, måste genast undersöka… Men du, spegeln i bild 1, var kommer den ifrån? Det är precis en sådan jag är ute efter. Ser ut som House Doctor, men jag hittar inte att de har en i guld.
  Kramar

 2. Varför gör man ljusslingor (och annat lysande pynt) med batterdrift? Det känns inte vidare miljövänligt med batterier och det ät väl inte heller tänkt att man ska flytta runt dem så frekvent att man behöver batteriernas flexibilitet.

  1. Ja du Tina, när du ställer frågan så vet jag inte riktigt. Men jag har använt mina små (för de är ju mycket mindre dessa) tex på bord för dekoration mest. Men det kan ju vara lite kul att flytta runt dem också, under devisen ombyte förnöjer. typ.

   Jag använder uppladdningsbara batterier och hoppas att de flesta andra gör det också.

   Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *