Sett sen sist # 2

Jag var egentligen inte på jakt efter en ny tv-serie att följa då jag har fullt upp med alla gamla favoriter som återvänder nu med höstens intåg i tv- tablån. Men så såg jag den här trailern för nya serien The Affair och resten är som man brukar säga historia.

affair101

Här i Sverige kan man se serien på HBO Nordic där det släpps ett nytt av snitt varje måndag (Sänds i USA på söndagarna). Så här långt har bara två avsnitt gått, men jag är redan fast. Så vad handlar serien om då? I korta drag så kan man säga att det handlar en man och en kvinna som lever helt olika liv och dessutom  är gifta sedan innan på varsitt håll. Men ödet gör att de möts en solig sommardag på ett lunchställe i Montauk. Saker händer och tycke uppstår. Typ. Så långt är storyn ganska så basic, men fortsättningsvis har man valt att berätta storyn ur två perspektiv. Hans och hennes. Samma dagar, men ur deras olika minnesbilder. Det gör det hela mycket  intressant må jag säga. Lägger man så sedan till alla vackra människor, underbara miljöer, välspelade biroller och en mycket väl avvägt dialog som med snudd på varje ny mening inbjuder till nya tolkningar på just det som inte sägs. Ja, då tror jag vi har en av höstens guldkorn här. Så blir vädret trist i helgen och du har HBO Nordic, förflytta dig till sandstränderna i Montauk för en stund och njut detta garn av intriger en stund. Två tummar upp får den av mig!

affair102

Jag har kluddat dit ett hjärta där på bilden, men hur mycket kärlek det egentligen finns mellan dessa två törs jag inte säga. Det lär visa sig dock. Men i väntan på svaret så blir det ett stort hjärta på att Joshua Jackson aka Pacey  Witter finns med i rollistan. He had me at Dawsons Creek!

En riktigt fin helg till Er alla!

Bildkällor: 1 2 3 & 4

signature

8 comments

 1. I’d like too thank you for the efforts you have put in penning this blog.
  I am hoping too see the same high-grade content by you in thee future
  as well. In truth, your creative writing abilities has inspired
  me to get my very own site now ;)

 2. Hej! Jag tycker att du ska gå in hos “Kyss Johanna” och titta ( om du inte redan har gjort det)den fina postern med Audrey Hepburn och duvan finns där :)..såg förrut att du tyckte om den.
  Kram

  1. Tack snälla för tipset Chatarina, den är underbar den bilden. Jag har den redan, men om den finns att tillgå lättare nu så blir jag så glad för då löser det några julklappsfunderingar åt mig :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *