Så är säsongen igång

Jamen det är lite för tidigt i vanlig ordning kan jag tycka. Julen är här, i alla fall i många butiker och det är väl bara att gilla läget antar jag. De mesta går mig helt förbi, men just Ikeas julsläpp får mig att gå igång lite extra där och då för att sedan köra göm och glöm tricket fram till december. Om jag förstår saker och ting rätt nu så har julen på Ikea börjat redan i vissa butiker och fler hakar på till helgen.

julen702

Det finns vissa saker som jag alltid köper  varje år och det är tex julpapper och etiketter för just detta kan man aldrig få för mycket av. Sen brukar det också slinka ner någon ny ljuskälla och denna gång tror jag det blir dessa (hittade dem inte på den Svenska sajten än) som ser himla fina ut. Just små ljuskällor som drivs med batteri är mycket tacksamma att duka med, både till vardag och fest.

julen703

Något annat som jag också har för vana att köpa är seten med tre plåtlådor som vi sedan bakar kakor eller dyl och fyller för att ge bort i julklapp. Roligt att göra och brukar bli mycket uppskattat.

julen701

Avslutningsvis så tänkte jag också spana in ljusstaken Hårfin som även den säljs i set om tre. Förutom att de är väldigt fina så kan man välja om man vill ha använda vanliga stearinljus, värmeljus eller blockljus. Som ett Kinderägg, tre önskningar i ett med andra ord.

Årets storsäljare ur julkollektionen tror jag blir dessa ljuslyktor i olika storlekar. Mycket fina.

Så, nu stänger vi julkategorin ett tag igen och öppnar upp för nya inlägg närmare december.

Fin tisdag till Er alla!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *