C-vitaminer i massor – Nyponsoppa

Här hemma är det riktigt förkylt just nu, och som jag förstår det så är det lika illa nästan överallt. Höstens första och förhoppningsvis sista förkylning försöker jag nu kurera med hemgjord nyponsoppa fylld med c-vitamin och andra nyttigheter.

nyponsoppa101

Jag har bloggat om detta recept tidigare, men tänkte att det kan vara läge för en repris i dessa virustider. Jag gör soppan på nyponskalsmjöl som man hittar i de flesta butiker på vanliga mjölhyllan. God som den är, festligare med glass eller grädde samt biskvier. Idag är det en grädde och biskvi dag här hemma. Helande och gott.

Med hopp om friskare vindar för oss alla!

signature

4 comments

  1. Detta är verkligen ett toppenrecept tycker jag! Köpte en påse sist du la upp receptet och med tanke på hur länge den räcker är det ju inte dyrt alls!

    1. Hu ja, här är det baciller överallt redan. Men här har de gått i skolan lite längre än hos er tror jag, så bunkra upp :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *