Mix it up!

Jag tycker så mycket om tanken på en färgglad garderob. Men om man kikar in i den så är det ett fåtal plagg i lite piggare färg sen är det säkra kort för hela slanten. Vitt, svart, blått & grått. Inget fel i det egentligen då de är i just dessa färger som jag känner mig som mest bekväm.

rosa101

När det kommer till koftor så är jag dock rätt modig, här finns det några lyckopiller i skåpet faktiskt. Jeans, t-shirt och en kofta ses jag ofta i på vardagarna så jag blev så glad idag när jag såg denna illsöta rosa koftan för att mixa upp looken med bland nyheterna hos H&M denna morgon. Om den inte sticks, då är det en keeper! Finns även i vitt och blått om jag skulle få kalla fötter där i butiken och återgå till den för mig vardagliga färgskalan ;).

signature

4 comments

 1. Beställde den ögonaböj. Liwing by W hade lagt ut en blus men den var slut.
  tack för alla tips på fina kläder. Supernöjd med en klänning du tipsade om ovh hoppas mkt på den här koftan.

  tack och kram

 2. Hej Helena!
  Har du hunnit att kika på koftan? Om den var lika fin live? Och inte sticks…. :(

  Tack för alla fina bästa tips härinne! / Johanna

  1. Jag har letat och letat i butikerna här i Gävle men har tyvärr inte hittat den än. Men jag letar på :).

   Tack snälla du för fina ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *