Lite smått & gott #2

Så var vi hemma igen från stugan några dagar, helt klar blev vi inte som vi hoppats men vi löser det sista i helgen och sen är det bara att semestra vid nästa besök. Härligt! Imorgon är det skolavslutning här och det ser vi fram emot så klart, och i väntan på har jag knåpat ihop ett mixat inlägg om sånt jag gillar lite extra just nu:

juni303

Pyjamasbyxan är här för att stanna ännu en sommar hörde jag och tackar glatt för det. Skönare mode kan ju bara inte finnas! När jag passerade H&M igår så såg jag en bild på dessa vita byxor med ränder på, och jösses så fina de är! Hittade dem inte i butik dock, men de bör dyka upp vilken dag som helst ska tjejen i kassan.

juni304

Igår kväll såg jag senaste avsnittet av Tina på besök som går på 4:an. Gästen var Micael Bindefeldt och resan gick till Tel Aviv i Israel. Det var ett underbart program fyllt av mat (så klart), ett vackert hus samt kultur. Det hela slutade med att jag nu vill resa dit ännu lite mer nu än när Micael gjorde reklam för landet sist, då tillsammans med Isabella Scorupco och jag var på redan då. Om ni missade avsnittet kan ni se det här fritt någon dagar till.

juni305

När vi målade (och målade och målade och målade) i helgen så hade vi radion på i bakgrunden och den enda kanalen som var helt brusfri var NRJ och det var ju skoj första dygnet, men  sen fick man lite bryt så att säga. Så för att slippa alla loopar på radio i helgen som kommer så har jag laddat hem några avsnitt av min nya favorit pod, nämligen Anja & Julias podcast! Riktigt riktigt bra är det, har ni missat denna pärla hittar ni alla avsnitt här och mer info här!

juni307

Mina vita tygskor gav upp i helgen, illa dålig tajming som det var så de ersattes fort av dessa i 100% bomull från H&M. Jag köpte de randiga, men det vita var fina de med. Himla sköna är det också, samt till ett lågt pris. Det var inget att fundera på helt sonika så jag slog till och hoppas på torrt vackert väder i sommar!

juni306

Skolavslutning betyder tårta här hemma och då jag har lite med tid innan denna gång så kör jag en snabbis favorit i repris. Man bakar eller köper sig en kladdkaka dagen innan, det spelar ingen roll vilken av dem men den hembakta bör vila under natten i kylskåp. Allt man behöver göra då dagen efter är att vispa grädden och sen dekorera kladdkakstårtan med den och toppa med lite hallon eller jordgubbssylt och sist men inte minst ett lager med hallon eller jordgubbar efter tycke och smak. Plätt lätt och fantastiskt gott! (Bildkälla)

En riktigt fin tisdag önskar jag er alla!

signature

3 comments

 1. Så fint med blårandigt! Gillar skorna mycket. Dock inget HM där jag bor. Är de normala i storleken? Ibland är HMs skor lite små.
  Ha en fina dag. Kram

  1. Jag vet precis, storlekarna är ursvåra på skor hos H&M. Ibland kan det till och med skilja i storleken mellan samma typ. Hur som så passade dessa finfint i min vanliga storlek denna gång :).

   Kram Kram

 2. You can certainly see your enthusiasm in the article you
  write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who are not
  afraid to say how they believe. All the time follow your heart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *