Beige – Nära nog för mig

raskog104

Jag har haft ett mycket gott öga till Råskog rullbord ända sen Ikea släppte den för några år sedan, men jag lyckades inte få ihop det riktigt med färgerna. Men så nu senast när jag besökte det stora varuhuset så stod den där i vitt, eller i alla fall beige som det står på lappen. När nog för mig som sagt :).

Här hittar ni en massa skoj inspiration på hur man kan använda sitt rullbord!

En riktigt fin onsdag till Er alla!

signature

6 comments

    1. Jag skulle säga att den är mer krämvit än beige, men den är inte vit vit så att säga. Tänk Cremé :).

  1. Hej!!
    Undrar också om den är creme eller vitvit… vill bara ha om den är VIT…
    MVH Johanna

    1. Den är tyvärr inte vit vit, den är mer krämvit. Fin, men vill man ha den riktigt vit då är det inte denna som är rätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *