Pinterest by H: Påsk

Nu är det bara några veckor kvar till påsk, och jag undrar om det inte är en av mina favorithögtider på året ändå. Vädret är oftast vackert, förberedelserna få och tiden med familj och vänner maxad. Vi har dock några måsten som vi varierar på samma tema varje år och i år så vände jag mig till Pinterest (som så ofta) för ny inspiration:

pask101

1.Eggheads via Sweet Paul. 2. Färga ägg naturligt. 3. Blomdekoration till påskbordet. 4. Lätt lunch med smakkombinationen sparris & ägg .5. Och så sist men inte minst, påsktårtan. Våra måsten är alltså någon typ av pyssel, färgade ägg, våriga blommor, sparris och en maffig tårta. Ok, godis också men det är allt.

pask102

Jag vet, ja ger samma tips till jul, nyår och påsk varje år MEN de är himla inspirerande dessa kataloger från Williams – Sonoma. De är de allt.

Här finns jag på Pinterest.

Finfin torsdag!

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *