Äh, nu kör vi!

Detta är den absolut svåraste årstiden att klä sig, det kan vara snöblask på morgonen och så 12 + mitt på dan. Vi känner alla till fenomenet så jag hoppar över det här och går rakt på sak med ett modecollage i ämnet min stil (om ca en månad) för just så här trivs jag alldeles utmärkt en småvarm vårdag.

mode101

1. Prickig blus från Åhléns. 2. Ring från Indiska. 3. Byxa med ledig passform från Lindex. 4. Birkenstock är hot igen och mina fötter jublar. 5. Rosa kashmirkofta från H&M. 6. Nu plockar jag fram ett av mina favoritlack, Deborah Lippmann i färgen Sarah Jessica Parker. 7. Rymlig väska från Tiger of Sweden.

Fin onsdag till er alla!

signature

10 comments

  1. Hej,
    Undrar var du hittat just denna modell av Birkenstock som är på bilden? Kan inte hitta den…

  2. Snyggt! Lite roligt att jag har både blusen och koftan hemma, och jag är inte den som har massor med kläder. :) Kanske borde komplettera med det övriga! :)

    1. Blusen har jag också, så himla fin tycker jag. Du har valt klokt med andra ord :).

      Byxorna hörde jag var finingar, tänkte titta närmare på dem i eftermiddag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *