Days & Weekends: 7 A Week # 8

 

manlist801

 

Ny vecka betyder ny lista, häng med!

Sarah Jessica Parker gillar sina hängselbyxor mycket, senast sågs hon bära dem hos Ellen när hon pratade ny skolinje, inga sockor och Sex and The City 3. Och på bilden ovan  från i höstas, hängselbyxa på. I och för sig har den alltid funnits där, men jag tycker mig ana att hängselbyxan är lite mer i fokus våren 2014. Eller så är det som med Espandrillos, när det är vår ja då dyker de upp!

manlist802

The Body Shop har kommit med några nyheter i vår och jag har redan hört mycket gott om Vitamin E Overnight Serum -In-Oil (Pust!), så pass mycket faktiskt att jag planerar ett inköp här i början på veckan. Någon som provat?

manlist803

Helg hemma med förkyld dotter gav extra mycket tid i tv-soffan, så jag drog igång ett litet race med Oscar som tema och hann med Breakfast at Tiffany´s, Dirty Dancing samt Forest Gump. De två första vann för bästa sång eller dyl, men de är en Oscar likväl. Forset Gump vann hela 6 Oscar´s bland annat för bästa film och bästa manliga huvudroll som gick till Tom Hanks. Man borde köra varannan klassiker när det kommer till film, en ny och så en klassiker på det! (Bildkälla)

manlist804

Som jag alltid sagt, det ÄR Elisabeth Moss som är Mad Mens stora stjärna! Säsong 7 som är den sista och avslutande säsongen av Mad Men drar igång 13 april och består av 14 avsnitt. 7 av dem får vi se i vår, de följande 7 nästa vår så det dröjer än innan vi vet hur det slutar för Don, Peggy och alla de andra. Bring it on!

manlist805

Veckan som gick har varit svår för några i min närhet, och jag har återvänt till tankarna jag hade när min pappa blev sjuk och gick bort oftare än vanligt. Då precis som nu finner jag stor tröst i Coldplays Fix You så den får bli veckans Theme song med en stor kram till alla som har det lite extra svårt just nu. (Bildkälla)

manlist806

Jamen jag vet att ni är många som sett detta klipp redan, men om någon missat det så tar jag det nu ett varv till. För Vogue Diaries har Sarah Jessica svarat på 73 frågor och allt eftersom hon betar av frågorna så bjuds vi in att smygkika på entréplan i hennes hem i NY. Jag gillar känslan mycket, och den gröna färgen på väggarna i ett av rummen får mig att rysa av välbehag. Very avslappnat stylish, typ :). (Bildkällor, här & här)

manlist807

20 mars kl 16.57 då är det är den äntligen här Vårdagjämningen. Välkommen, vi har längtat efter dig! (Bildkälla)

manlist808

De rutiga byxorna, vita skjortan, kavajen & solhatten. Älsk på allt!

Weronicas lista hittar ni här.

Med det önskar jag er en fin start på veckan!

signature

7 comments

  1. Japp,har provat serumet från Body Shop. Fick det nämligen i födelsedagspresent,och vips blev jag några år yngre……!!
    Skämt åsido så kändes det väldigt bra och inte alls oljigt,som jag trodde att det kunde bli. Köp!

    1. Tack Nilla, så roligt att du gillar :).

      Hmm, jag har tittat på listorna igen och jag hittar bara att den ska infalla 16.57 nu den 20:de, ska det vara 17.57?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *