Days & Weekends: 7 A Week # 7

Idag känns det inte riktigt lika vårigt ute, men solskenet som helgen bjud på hänger kvar hos mig så veckans lista går i vårens tecken. Häng med!

manlist701

Inte helt oväntat kanske, men visst står det porslin överst på min önskelista även denna vecka. Le Creuset i färgen Chiffong Pink. Alltså bara namnet får mig på fall.(Bildkälla)

manlist702

Vintage när det är som ljuvligast, många är nu de kvällar jag har tittat i Bukowskis katalog inför dagens auktion Fashion & Diamonds. De flesta av objekten är på tok för exklusiva för mig att ens tänka på, men det finns guldkorn där man skulle kunna vara med och buda lite. Favorit bland dessa är denna vackra scarf från Hermés. Modigast är jag där på kvällen när jag ligger i sängen och drömmer mig bort, om jag lägger ett bud idag när auktionen drar igång kl 12.00 låter jag dock vara osagt :).

manlist703

Jag blev så glad i helgen när jag läste meningen – Vi går från närodlat till hemodlat, gärna kryddkrukor i köksfönstret och om sommaren tomater på balkongen. I vår är det hippt att tänka lite extra på miljön och det vi stoppar i oss. Fint så! (Bildkälla)

manlist704

Inte riktigt än ligger den där på mitt nattduksbord, men med lite tur så gör den det i slutet på mars när Rachel Zoes första inredningsbok Living in Style släpps. Idag tryckte jag på bevaknings knappen för att kunna slå till när det är dax för boksläpp. Jag inser att boken precis som Rachel kommer att vara over the topp ang det mesta, men ibland är det precis just det man önskar som motpol till det lite mer strikta.

manlist705

I helgen bakade vi muffins inspirerade av denna bild från Williams Sonomas katalog för mars. Vi bakade vanliga muffins med vaniljsmak, fyllde dem med lite Lemon curd och så toppade vi med Fluff som vi brände av lite. Rekommenderas!

manlist706

NK våren 2014 är galet fin tycker jag. Reklambilderna samt de blommiga skyltfönstren är sant tittgodis som jag gärna skulle uppleva på plats en solig dag.

manlist707

Stjärnspäckad och en till synes fullständigt galen film, på torsdag har The Grand Budapest Hotel premiär och jag hoppas kunna komma iväg och se den redan i helgen.

manlist708

Missa för Guds skull inte Sofias blogginlägg  – Det finns confetti som är tjusigare än annan på hennes blogg Mokkasin. Det är alltid vackert hos Sofia, men dessa bilder är magiskt vackra :).

Weronicas lista hittar ni här!

En fin start på veckan till Er alla!

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *