One tuff cookie!

kakan101

Efter att från flera håll hör att Jills Veranda är stället att hänga denna tidiga vår så tittade jag på programmet med Kakan (avsnitt 2) som gäst igår, och jag måste säga att det var bland det finaste jag sett på länge. Vilken tuff och modig Kaka hon är, som står rakryggad för den hon är även när det stormar runt om kring. Hårt. Om ni som jag missat programmet tidigare, titta på det i efterhand och ladda upp med näsdukar för det är himla rörande emellan åt. Här kan ni läsa om vad Kakan själv skrev innan programmet sändes.

dixie101

Några andra tuffa kakor som nämdes i programmet är Dixie Chicks, minns ni deras Not ready to make nice? Det är nog den mest återkommande låten på min Spotifylista, jag lyssnar ofta på den när jag kör bil och skrålar högt med i texten till låten som är för stor och för viktig för att glömmas bort anser jag. Klicka på bilden för att se videon till låten.

Lyssna  på Kakan och på  Dixie Chicks och jag hoppas att ni precis som jag fylls av hopp och ett hjärta som bultar lite snabbare!

signature

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *