{A small hotel} For sale!

CLNH83PO_q100_w740_mFile_cmOnlyScaleDown

Jag har länge drömt om en helg med maken på fantastiska In my Garden i Mariefred. En gång kom vi faktiskt så lång att vi bokade ett rum, men det kom annat mellan och vi fick tråkigt nog avboka. Nu är B&B:t till salu så vi får kanske sno oss på om vi ska hinna med en helg i makarna Magnussons regi. Men för nu, idag så inspireras jag av alla dessa härliga bilder. Tapeter i taken, dukar och tavlor i massor. vackra kök och en stylish tvättstuga. Extra allt och jag älskar´t!

signature

8 comments

 1. Fin site ni har vännen!! Grattis o lycka till.
  In my garden i mitt hjärta;
  vi gifte oss där 2010 under äppelträdet med ett vackert bemålat (unionjack på dörrarna)trädgårdsföråd i bakgrunden…
  Jaha, jag vill absolut buda men räcker mina miljoner för villan i spenaten undrar jag? En dröm om småstadslivet, där tillika barnens farfar bodde då han levde. Glad att jag såg ditt inlägg.
  Stor julkram. Charlotta

  1. Tack snälla du! Men så underbart det låter! Jag förstår att du bevarar alla fragment av den dagen i ditt hjärta. Som sig bör. Tack för att du delade med dig av er fina historia.

   Kram kram

 2. Hej! Vilken härlig blogg, inspirerande. Varifrån kommer den fina vita toppen samt den svarta kjolen? Verkligen fina. Kramen Karin

 3. Tack snälla Katrin, så glad jag blir! Jag “pinnade” mest outfiten för att jag gillade stilen, jag hade inte tagit reda på varifrån dem var. Men nu vet jag, den ingick i en sommarkollektion från detta företag : http://pip-squeakchapeau.com/ Kanske inte det mest lättshoppade märket, men vi får låta oss inspireras till kommande sommarsäsong ändå :).

  Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *