Skaka loss!

 

Jag har inte riktigt följt denna säsong av Så mycket bättre, har bara sett ett helt avsnitt och det var Ken Rings. Det var ett mycket fint avsnitt, med en livshistoria fylld av både sorg och glädje. Många tårar blev det. Men hur det än var så var det Agnes som var kvällens starkaste stjärna (i alla fall musikaliskt), med sin tolkning av Kens Nu måste vi dra. älsk! Hennes varsioner av Allt ljus på mig och En sån karl går inte av för hackor de heller och finns numer på min Spotifylista tillsammans med Bo sundströms grymma tolkning av Longing for lullabies!

 

Två nykomlingar till har hittat till min Spotifylistan denna vecka, Astrids idol Katy Perrys nya Unconditionally samt Eminem feat Rihanna med Monster. Tipp topp båda två att power walka till!

 

Skruva upp volymen och skaka loss nu! Hoppas ni får den finaste av helger!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *