Byxa på!

Jag fick ett mejl i helgen från en tjej som vet att kjol är min grej, men OM jag skulle köpa ett par finbyxor idag vilka skulle jag köpa?

 

 

Det kan jag svara på utan att blinka för jag har faktiskt nyligen köpt ett par :). Nämligen en smokingbyxa från H&M. De har lite häng som jag gillar, dessutom revärer. På papperet är dessa perfekta om man frågar mig. Jag väljer dock att matcha den med en paljettkofta istället för kavaj till fest, svag för paljetter som jag är. 

Jag tänker ockå att plaggen ovan skulle kunna mixas med de lite mer vardagliga plaggen här, och ja nu kommer vi tillbaka till kjolen ;). Men denna kjol är nog min vardagsfavorit just nu. Denna kjol med en topp upptill och så paljettkoftan på det så vipps så är man redo för AW eller teaterbesöket eller vad man nu kan tänkas hasta iväg till efter jobbet. Man kan också tänka sig min vardagsfavorit 2, den gråa toppen till smokingbyxan och ett stylish halsband och en lite snyggare klacksko till det. Skon på bilden är annars en vardagsfavorit till kjol och klänning. Fint så!

 

Hoppas solen skiner på er alla denna onsdag!

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *